2777
2789
عنوان

عکس بذاریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6859 بازدید | 323 پست
ینی نزدیک کتالم هستی قبل رامسر

محل تولدمم رامسره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
محل تولدمم رامسره

خوشبحالت

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یکی نیستش راستی بزار دلیجون رو صدا کنیم فک کنم بچش به دنیا اومد نامرد نکرد صدامون کنه☹☹

سلام عزیزم خوبی خوشی 

روز زایمانم تاپیک زدم صدات کردم توام برام دعا کردی یادت نیس 😂

دیگه شلوغم‌وقت نشد بیام نی نی سایت ☹️

درگیره دیگه ۳ تا بچه سخته ،ملینا نیست نگرانم اونم کرونا گرفته بود  @shaden1377sh   &nbs ...

سلام سسکی جونم‌خوبی 😍

اره والا وقت کله خاروندنم ندارم حالا ی شب تاپیک میزنم عکس دخملمو میزارم یکم تپلی تر بشه 😍🥰🥰

سلام سسکی جونم‌خوبی 😍 اره والا وقت کله خاروندنم ندارم حالا ی شب تاپیک میزنم عکس دخملمو میزارم ...

سلام عزیزدلم وووووی خدا 😍😍😍😍قدمش مبارکش باشه فداتشم، انشالله عزیزم منتظرم 😍😍❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤