2777
2789
عنوان

عکس بذاریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6860 بازدید | 323 پست
شما چه رشته ایی میخونین؟چند سالتونه؟

من مهندسی معماری خوندم 

فوق دیپلم مهندسی پزشکی هم دارم 

هر دو پیام نور

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ساق دست سفیدبپوش

دوست ندارم اخه مشکل اینجاس

دو روزه مانتو استین بلند دارم میپوشم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
میترسی بهت بگن ک خودشومیپوشونه

شما فکر کنم عادت داری همه رو قضاوت کنی

مهم نیست من چه فکری میکنم

مهم اینه که دوست ندارم 

و دلیلش هم به خودم مربوطه

درگیره دیگه ۳ تا بچه سخته ،ملینا نیست نگرانم اونم کرونا گرفته بود  @shaden1377sh   &nbs ...

سلام آرزوی خوشگلم خوبم توخوبی فداتشم فقط درگیرم درخواست بهت دادم قبول کن اونجا باهات حرف میزنم عشقم 

سلام آرزوی خوشگلم خوبم توخوبی فداتشم فقط درگیرم درخواست بهت دادم قبول کن اونجا باهات حرف میزنم عشقم& ...

سلام عزیزدلم نگرانت شدم باشه فداتشم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خودت رفتی سر قبرش؟

اره باشوهرم و بچه هام

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اره باشوهرم و بچه هام

من نزدیک همونجام🤪🤪

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
من نزدیک همونجام🤪🤪

ینی نزدیک کتالم هستی قبل رامسر

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ینی نزدیک کتالم هستی قبل رامسر

اره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم