2777
2789
عنوان

کمپین ضد بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 32 پست

قبلاً فضا اینستا اینجوری نبود ولی الان کار و کاسبی راه انداختن خیلی پولای نجومی دارن در میارن 

یه سریاشون کلیپ های قبلیشون و حذف کردن و با همین بلاگری چه زندگی هایی و درست کردن به دست همین مردم ولی واسه آدم کلاس میزارن و میگن دوست ندارین آنفالو کنید حواستون باشه کیا رو معروف میکنید که واسه خودمون شاخ و شونه میکشن و چه بسا خیلی هاشون هیچ سودی هم برامون ندارن و فقط الگو بد میشن واسه مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم كارشون سخته بلاگرا  اما واقعا بعضيا بي انصافن  اينو قبول دارم ولي از حق نگذريم ...

کار سخت کارگر معدن میکنه

رانندهایی که شبانه روز تو جادن میکنن

کارگرایی که از صب میرن تا شب برای حقوق ۵ ملیون میکنن

نه بلاگرای مفت خور از هر تبلیغ ۲۵ ملیون تا ۶۰ ملیون تومن برای یه تبلیغ

خیلی جالبه برام  این نمونه عینی و واقعی حسادته  یه میلیارد در میاره که میاره به من و شما ...

والا کسی از پول دراوردن کسی اینجا ناراحت نیست اینکه بیشتر از حقشون میخواد خیلی ظلمه شماهم تهمت نزن خانوم محترم

خیلی جالبه برام  این نمونه عینی و واقعی حسادته  یه میلیارد در میاره که میاره به من و شما ...

حسادت به اینا🙁

کسی حسود و بخیل نیس

اینکه زندگی خیلیارو به تباهی کشوندن 

انلابن شاپارو میچاپن

و اینکه از نون خوردن انداختنشون چون دارن بلاک و ریپورتشون میکنن زحمت چن سالشونو به باد دادن 

نمیدونم شما، چرا ناراحت شدی

گلمنگلی فک کنم میگی قبل عمل اومدن اینستا با پول باد اورده  شدن ماه شب ۱۴  عکسای قبل و ب ...

نه اون یکی دیگست.اره گلمنگلیم از همین اینستا به یه نوایی رسید

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔