2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یعنی هیچ علامت دیگه ای نداشتی؟ بعد الان چطورین؟ دارو مصرف میکنین؟

اوایل فقط یه انگشت بود بعد شد تاری چشم و یه مدت پاهام گزگز وبیحسی.بعد دست یعنی نگم برات که چه مریضی بدیه.

اوایل فقط یه انگشت بود بعد شد تاری چشم و یه مدت پاهام گزگز وبیحسی.بعد دست یعنی نگم برات که چه مریضی ...

نه من ۶ ساله همین و دارم. بی حس نیست اصلا. فقط گاهی گزگز میشه.تاری دید ندارم. چشمام نزدیک بینه. سرگیجه اینا هم ندارم. پاهامم خیلی قوی هست اصلا خسته نمیشه.الان چطورین؟ بهتر هستین گلم؟من فوبیای این بیماری و دارم؟

نه من ۶ ساله همین و دارم. بی حس نیست اصلا. فقط گاهی گزگز میشه.تاری دید ندارم. چشمام نزدیک بینه. سرگی ...

بهتر که دارو استفاده میکنم.باید خیلی مراعات کنم تا حالم بدنشه.تا یکم به خودم نرسم یا حرص وجوش بخورم سریع چشمام تارمیشه یا یه قسمتیم بیحس میشه شما شاید چربی خونت بالاس یا فشارخونت زیاده.برو ازمایش بده.منم میترسیدم از msولی گریبانگیدم شد تو سن ۲۰سالگی

بهتر که دارو استفاده میکنم.باید خیلی مراعات کنم تا حالم بدنشه.تا یکم به خودم نرسم یا حرص وجوش بخورم ...

من هر سه ماه ازمایش میدم. چند روز پیشم اماده شد جوابش. همه چی خوب بود فقط چربی ۲۵ تا بالا. لوپوس و رماتیسم و ANA همه منفی بودن. الهی که بهتر بشی گلم. میدونم بیماری سختیه.