2777
2789
من هر سه ماه ازمایش میدم. چند روز پیشم اماده شد جوابش. همه چی خوب بود فقط چربی ۲۵ تا بالا. لوپوس و ر ...

ببین من تاپیکاتو خوندم منم زیر پوستم انگار بعضی مواقع مورچه راه میره.مور مور میشه انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعدا علایمم بیشتر میشه؟اخه اصلا مشکل تعادل و اینا ندارم پس چرا؟ فقط استرسم زیاده

من مشکل تعاول ندارم که.ام اس برای هرکسی فرق داره.همه فک میکنن ام اس یعنی فلجی ددثورتیکه اینجوری نیست.حتما برو پیش متخصص مغزواعصاب یا فلوشیپ ام اس.ام ار ای با تزریق باید بری

من مشکل تعاول ندارم که.ام اس برای هرکسی فرق داره.همه فک میکنن ام اس یعنی فلجی ددثورتیکه اینجوری نیست ...

جدی پس من ام اس گرفتم؟یعنی زندگیم چطور میشه؟ کارمندم

جدی پس من ام اس گرفتم؟یعنی زندگیم چطور میشه؟ کارمندم

خخخخخ ای خدا.معلوم نیست عزیزم ایشالا که نداری.اصلا استرس نداشته باش.فقط از نت یه متخصص خوب پیدا کن تا خیالت راحت بشه همین.بنظدم شما فوبیای ام اس داری

خخخخخ ای خدا.معلوم نیست عزیزم ایشالا که نداری.اصلا استرس نداشته باش.فقط از نت یه متخصص خوب پیدا کن ت ...

خیلی زیاد. الان ۶ ساله اینطورم. ولی بیشتر نشده. یعنی ۶ ساله ام اس دارم و خودم بیخبرم...خیلی ادم از زندگی عقب میفته؟ یا میشه طبیعی زندگی کرد گلم؟ببخش اخه من اختلال اضطرابم دارم و آسنترا هم مصرف میکنم.

خیلی زیاد. الان ۶ ساله اینطورم. ولی بیشتر نشده. یعنی ۶ ساله ام اس دارم و خودم بیخبرم...خیلی ادم از ز ...

منم خیلی حرص وجوش میخوردم وعصبی بود.دکتر بهم گفته مثل سیزمینی بیرگ باش.هیچی واست مهم نباشه الکی بخند شاد باش.از ناراحتی بدور باش.شمام الکی فکروخیال نکن الکی خودتو شاد نگه دار.فک نکم شما داشته باشی چون بدون دارو تا الان پدرتو دراوردا بود.ولی ضرر نداره بری پیش متخصص خودت خیالت راحت میشه

منم خیلی حرص وجوش میخوردم وعصبی بود.دکتر بهم گفته مثل سیزمینی بیرگ باش.هیچی واست مهم نباشه الکی بخند ...

فدات عزیزم. حالا که شما خوبی خیالم راحته. اگه هم ادم داشته باشه دور از جون از سرطان که بدتر نیست خلاصه دارو هست. خاله شوهرم داره و انگلیس هست اصلا از منم شادتره. ایشالا شما هم هر روز علایمت کمتر بشه و محو بشه گلم

اوایل فقط یه انگشت بود بعد شد تاری چشم و یه مدت پاهام گزگز وبیحسی.بعد دست یعنی نگم برات که چه مریضی ...

عزیزم ببخشید می دونم خیلی وقته گذشته ولی می تونم بپرسم کدوم انگشتتون بود؟و چقد طول کشید گزگز که رفتین دکتر؟

و اینکه چه مدت بعدش بقیه علائم رو گرفتین؟