الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی بعدا علایمم بیشتر میشه؟اخه اصلا مشکل تعادل و اینا ندارم پس چرا؟ فقط استرسم زیاده
من مشکل تعاول ندارم که.ام اس برای هرکسی فرق داره.همه فک میکنن ام اس یعنی فلجی ددثورتیکه اینجوری نیست.حتما برو پیش متخصص مغزواعصاب یا فلوشیپ ام اس.ام ار ای با تزریق باید بری
خخخخخ ای خدا.معلوم نیست عزیزم ایشالا که نداری.اصلا استرس نداشته باش.فقط از نت یه متخصص خوب پیدا کن ت ...
خیلی زیاد. الان ۶ ساله اینطورم. ولی بیشتر نشده. یعنی ۶ ساله ام اس دارم و خودم بیخبرم...خیلی ادم از زندگی عقب میفته؟ یا میشه طبیعی زندگی کرد گلم؟ببخش اخه من اختلال اضطرابم دارم و آسنترا هم مصرف میکنم.
منم خیلی حرص وجوش میخوردم وعصبی بود.دکتر بهم گفته مثل سیزمینی بیرگ باش.هیچی واست مهم نباشه الکی بخند ...
فدات عزیزم. حالا که شما خوبی خیالم راحته. اگه هم ادم داشته باشه دور از جون از سرطان که بدتر نیست خلاصه دارو هست. خاله شوهرم داره و انگلیس هست اصلا از منم شادتره. ایشالا شما هم هر روز علایمت کمتر بشه و محو بشه گلم