2777
2789
عنوان

باردارم👼

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 36 پست

نه باهات زندگی میکنه نه بچتو سقط میکنی پس فردا اگه گذاشت رفت اون وقت تو میمونی با یه بچه اگه واقعا میخوادت مزمئن باش پای کاری که کرده وایمیسه چه جوری نمیخواد له خانوادش بگه مگه بچه عروسکه که نگید

خدایا تا کی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه ن تنهات میزاره ن باهات زندگی میکنه😑

تا کی میتونی قایم کنی ک بارداری😑

تو ک عقد موقتی و از اول بهت گفته باهات زندگی نمیکنه اصلا نباید حامله میشدی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

قلبم درد گرفت استارتر کاش باهم زندگی کنین چرا نمیمونین باهم ؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
آره واقعا میبینی معلوم نیست معنی پیشگیری رو کلا نفهمیدن انگاری

وضعیت جامعه خیلی بد شده 

دلم میسوزه برای دختران فریب خورده 

مادران تنها 

بچه های بی پدر . 

توی فضای مجازی هم دارن تلاش میکنن قبحش بریزه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
عزیزم خودتو ناراحت نکن ❤

اخه شرایط خیلی  سختی میشه خودمو گذاشتم جاش 😔

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩