2777
2789
عنوان

مهمانی و طرز رفتار با یه نوجوون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 53 پست
بله نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه  به خودم میگم آخه بد خواستن واسش و....چه فایده ای و ...

به این توضیحاتت میتونم بگم که مهر داره

رو خودت کار کن تا روابط عمومیت بهتر بشه 

تو جمع سوال بپرس. بخند....

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بله نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه  به خودم میگم آخه بد خواستن واسش و....چه فایده ای و ...

اول پول 

دوم قیافه 

سوم متولد مهر باشی انگار عزیزکرده ی همه ی یه مهر خاسی دارن دیدم ‌ ک میگم 

بعد موقعیت اجتماعی پدر و مادر و مخصوصا پدر خیلی مهمه

🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پول  دوم قیافه  سوم متولد مهر باشی انگار عزیزکرده ی همه ی یه مهر خاسی دارن دیدم ‌ ک ...

بابام که ماشالله تا میرسیم قشنگ بگم براتون میشه گل سر سبد مجلس میره با همه گرم میگیره بدجور و مامانم هم مشغول صحبت با زنای فامیل 

و اینکه بنظرتون چجور سلام و احوالپرسی کنم که جذبشون کنم؟؟

بستگی به لحن‌خودت داره سعی کن لحن صمیمانه داشته باشی بگی سلام خوب هستین( بزرگترا جمع ببند به یک بزرگتر نگو سلام خوبی) 

خوش حالم که می بینمتون 

خیلی دلم میخواست ببنمتون 

اوضاع و احوال چه طوره 

چه خبر و … 

نکته مهم اینکه محکم حرف بزنی تن صدا نه خیلی بلند و نه خیلی اروم باشه 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
بستگی به لحن‌خودت داره سعی کن لحن صمیمانه داشته باشی بگی سلام خوب هستین( بزرگترا جمع ببند ...

مرسییییی ازتون واقعا خدا فرشته ها رو سر راه من قرار داده😍😍😍❤❤❤ 

متوجه شدم چجوری باشم 

چون تا الان من با هر نفر توی فامیل به صورت جداگانه حال و احوال پرسی میکردم و اینکه با پسرعموهام در حد یک کلمه سلام   یکی از اشتباهاتم این بوده 

مرسییییی ازتون واقعا خدا فرشته ها رو سر راه من قرار داده😍😍😍❤❤❤  متوجه شدم چجوری باشم  ...

خواهش میکنم 🌸

لطف دارید 🌷🌷

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)