2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

153 بازدید | 5 پست

ابروهاخودم باریک وکم پشتن دنباله هم ندارن خسته شدم ازبس مدادکشیدم بنظرتون کاشت ابرو توکلینیک های معتبرتهران انجام بدم؟خوبه یعنی.تاحالاکسی دیدین ابروکاشته باشه خوب میشه؟میگن تیغ تیغی میشه ولی نمیدونم به مهارت کسی که برامون میکاره هم بستگی داره یااینکه براهمه اینجوری میشه 

وای عزیزم منم مثل تو بودم دیگه انقدر مداد میزدم نصف ابروهامم موقع آرایش شستن با همون مدادا میریخت واقعا اعصلبمو خورد کرده بود دیگه دل و دم له دریا رفتم کاشتم راحت شدم من پیش دکتر نیلفروش زاده انجام دادم خیلی ام راضی ام والا آرایش گاهم میره کسی متوجه نشده تا حالا کاشت کردم ولی این خانومه که ابروهام ور میداره می گفت خیلیا میان کاشت ابرو انجام دادن ابروهاشون شاخ شاخی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مهارت خیلی مهمه توی نتیجه کار. برای کاشت ابرو و کاشت مو، ما خودمون تعریف دکتر نیلفروش زاده رو خیلی شنیده بودیم تا این که دیدیم یکی از اقوام کاشت مو رو اونجا انجام داد خیلیییی خوب شده بود اتفاقا خانومشم کاشت ابرو نوبت داشت همونجا. مامان منم میخواست ابرو بکاره. صبر کردیم اون کاشت نتیجشو که با چشم خودمون دیدیم خیلی خوب شده مامان منم مطمئن شد و رفت. الان 6 ماه میگذره تقریبا و واقعا خیلی طبیعی و خوبه اصن خواب ابروهاش خیلی طبیعیه. قبلنا الکی می رفتیم پولمونو می ریختیم دور انگار، کلی فیبروز و مداد ابرو و ... از اولشم باید همینکارو می کرد مامانم