2777
2789
عنوان

ماسک و رعایت کرونا

97 بازدید | 10 پست

چرا این باباها اصلا رعایت نمیکنن.

بابای منو ک تا ولش میکنی میره بیرون .

بهونشم اینه ک ماسک میزنم.مراقبم.

و منی ک تو این دو سال کرونا دیوونه شدم از نگرانی

لطفاً استرس نداشته باشید و زیاد روی این قضیه حساس نشید همین که ماسک بزنن و موقع ورود به خونه دستاشون رو بشورن کافیه به جای نگرانی بهتره همه ی اعضای خانواده سیستم ایمنی بدن رو تقویت کنید سعی کنید از دمنوش های گرم مثل آویشن و نعنا و پونه و زنجبیل و دارچین و ...

و همینطور عسل و خرما و ... در رژیم غذایی خودتون استفاده کنید تا إن شاء الله کرونا نگیرید . سلامت باشید 💖

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً استرس نداشته باشید و زیاد روی این قضیه حساس نشید همین که ماسک بزنن و موقع ورود به خونه دستاشون ...

وای منو میگی تو این دوسال کرونا هرچی داروی گیاهی شنیدم خریدم و به خوردشون دادم.اخریش پودر کندور بود که دیشب دادم بهشون اخرشم‌دعوا شد🤣🤣

خیلی بد شدهههههه  همه برای اشورا رفتن عذاری داداشه من تو بیمارستان شیفت بود شام نداشت منو مامانم رفتیم غذا ببیریم براش 

بعد تو بیمارستان چادر زده بودن میزدن تو سرو کله ی هم گریه میکردن اثلا افسرده شدیم خیلی بده لطفا راعیت کنید 

لطفاً استرس نداشته باشید و زیاد روی این قضیه حساس نشید همین که ماسک بزنن و موقع ورود به خونه دستاشون ...

در کنارش همه اینها یک سال داروی امام کاظم هم‌مصرف میکنیم.واقعا فوق العاده بوده

تا الان نگرفتین؟؟

مادرم سال ۹۸ گرفت.اول اول کرونا.مادربزرگمم همون موقع فوت کرد.بعد اون خودمونو بستیم به داروهای گیاهی و طب مغناطیسی.امسال بعد تعطیلات عید پدرم ی ذره بیحال شد.بهش داروی امام کاظم دادیم فورا تب و لرز کرد ولی تا فرداش خوب خوبه شد شنیده بودم راجع به اثر پودر امام کاظم ولی برگام ریخت.خودمم حدودا یک ماه پیش همکارم مبتلا شد که فورا مصرف دمنوشم و زیاد کردم دوروز علایم جزیی داشتم.

خداروشکر حس میکنم تغذیه خیلی مهمه

مادرم سال ۹۸ گرفت.اول اول کرونا.مادربزرگمم همون موقع فوت کرد.بعد اون خودمونو بستیم به داروهای گیاهی ...

خدا رو شکر 

آره بهترین کارپیشگیری با طب سنتی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست