لطفاً استرس نداشته باشید و زیاد روی این قضیه حساس نشید همین که ماسک بزنن و موقع ورود به خونه دستاشون رو بشورن کافیه به جای نگرانی بهتره همه ی اعضای خانواده سیستم ایمنی بدن رو تقویت کنید سعی کنید از دمنوش های گرم مثل آویشن و نعنا و پونه و زنجبیل و دارچین و ...
و همینطور عسل و خرما و ... در رژیم غذایی خودتون استفاده کنید تا إن شاء الله کرونا نگیرید . سلامت باشید 💖
لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم سال ۹۸ گرفت.اول اول کرونا.مادربزرگمم همون موقع فوت کرد.بعد اون خودمونو بستیم به داروهای گیاهی و طب مغناطیسی.امسال بعد تعطیلات عید پدرم ی ذره بیحال شد.بهش داروی امام کاظم دادیم فورا تب و لرز کرد ولی تا فرداش خوب خوبه شد شنیده بودم راجع به اثر پودر امام کاظم ولی برگام ریخت.خودمم حدودا یک ماه پیش همکارم مبتلا شد که فورا مصرف دمنوشم و زیاد کردم دوروز علایم جزیی داشتم.