2777
2789
عنوان

کسی هس تعبیر خواب بلد باشه....😓

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
دعا کن. شاید دعای شما در حقش اجابت بشه و مشکلاتش برطرف بشه چون بچه دار شدن توی خواب برطرف شدن مشکلا ...

خداکنه...بهش پیشنهاد دادم ک بیاد تو گروه زیارت عاشورا بخونه تا چهلم..اونم قبول کرد..

خدا کنه ک هر چ مشکل داره برطرف بشه..چون واقعا سنش دیگ بالاعه و اصلا اینجا خواستگار نیس و خیلی ب در و دیوار میزنه اما اصلن خبری نیس...

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
چقد بعضیاتون خوبید🤗😘😘😘ولی من زدم همش درباره ازدواج زده بودن و..

قربون دلت

گفتن خواب عروسی کلا بده

این خواب رو برای هیچکس تعریف نکن بگو خدایا شر این خواب رو ببر و خیرشو بده و دوتا صلوات هم بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی خواب دیدن از خوردن بعضی از غذا های سنگین یا این که فکر کردن به بعضی از مسائل  میشد وتعبیر ...

من شبا ی میوه میخورم چون تو رژیمم ..

متاسفانه یا خوشبختانه من ب خواب خیلی اعتقاد دارم و چون اعتقاد دارم واقعا اتفاق میفته..

مثلا هر وق خواب دسشویی رو ببینم واقعا فرداش پول دستم میاد..تعبیرشم همینه😑😑

قربون دلت گفتن خواب عروسی کلا بده این خواب رو برای هیچکس تعریف نکن بگو خدایا شر این خواب رو ببر و ...

اخه میدونی تو خواب ازدواج کرده بود ..اینم بده؟؟

خداکنه...بهش پیشنهاد دادم ک بیاد تو گروه زیارت عاشورا بخونه تا چهلم..اونم قبول کرد.. خدا کنه ک هر چ ...

خدا بهت خیر بده ان شاءالله💚

خیلی کار خوبی کردی 👌

نگران اینکه بعضیا میگن تعریف نکن و این حرفا هم نباش، خوابها رو خدا نشون میده برای آماده شدن ما

فقط باید درست تعبیر بشه نه اون طوری که خودمون دوست داریم🙂

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدا بهت خیر بده ان شاءالله💚 خیلی کار خوبی کردی 👌 نگران اینکه بعضیا میگن تعریف نکن و این حرفا هم ...

اهوم دقیقا...منم خیلی ب خواب اعتقاد دارم ..حس میکنم اینده رو نشون میده