2777
2789
عنوان

چقدر ادما دل میشکنن راحت با حرف..

319 بازدید | 28 پست

یه دوستی دارم خیلی با هم بودیم از بچگی هیچ وقت حسرت هیچ چیزو نخوردم در موردش همیشه براش ارزو خوب میکردم همیشه از خوشحالیش واقعا خوشحال بودم و از ناراحتیش از ته دل ناراحت..یه مدت مریض شده میرفتم پیشش دیشب یکی اومد خونمون گفت ک دوستم گفته تو جمع ک لباسی مال من پیدا کنن بیارن بسوزونن من چشمش کردم..    مادرشم دعواش کرده ک میشنون ناراحت میشن همه حرفی نزن..خیلی دلم گرفت از حرفش..من این همه بیشتر از ۱۵سال دوستش بودم..همون قدر ک برا خودم میخاستم برا اونم میخاستم..همیشه تو غماش کنارش بودم‌...دلم گرفته مامانم نمیزاره بهش بگم و ب روش بیارم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده به حرفش از این آدما تو زندگیم زیاد بوده ولی بدون اونا لیاقت ندارن که فکرت درگیر حرفای بیخودشون کنی

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه

اونی ک حرفو اورد اشتباه کرد

شما هم نمیخواد به روی دوستت بیاری

این همه سال فقط شما دوستش بودی اون دوست شما نبوده انگار.

اگر با توجه ب شناختت ازش میدونی همچین چیزی گفته، دیگه سمتش نرو ، جلو چشمش نباش ببین پیگیرت میشه یا نه ،بدون هیچ حرفی حتی خدافظی برو واسه خودت.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اعتماد نکن به اونی ک خبر برات اورده شاید سو تفاهم شده باشه حتما بهش بگو ببین فضیه چی بوده شاید اون یه چی دیگه گفته این یه چی دیگه برداشت کرده باشه

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
اونی ک حرفو اورد اشتباه کرد شما هم نمیخواد به روی دوستت بیاری این همه سال فقط شما دوستش بودی اون د ...

به مامانم گفتم کاش بهم نمیگفتی دلم شکست بد شکست..هیچ وقت فکرشم نمیکردم تو دلش انقدر بد باشم..همیشه حتی پشت سرشم حرف میزدن تو دلم میگفتم ن دختر خوبیه یا میگفتم تحت فشاره کسی هم جز من خبر نداره..

برای همین چیزاست که از دوست میترسم

اینقدر تجربه ی بد دارم از دوستایی که واقعا براشون دوست بودم اما اونا نامردی کردن که دیگه نمی تونم اعتماد کنم

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹