2777
2789
عنوان

چقدر ادما دل میشکنن راحت با حرف..

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 28 پست
اعتماد نکن به اونی ک خبر برات اورده شاید سو تفاهم شده باشه حتما بهش بگو ببین فضیه چی بوده شاید اون ی ...

نمیتونم چون خانوادتا اهل دعا نوشتن و اینجور چیزا هستن..ازش بعید نیس این حرف فقط فک نمیکردم دیدش ب من انقدر بد باشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانم گفتم کاش بهم نمیگفتی دلم شکست بد شکست..هیچ وقت فکرشم نمیکردم تو دلش انقدر بد باشم..همیشه ح ...

یهو بذارش کنار ، انگار هیچ وقت وجود نداشته ، ادمی ک تو جمع انقد شخصیت دوستشو پشت سرش خراب کنه حتی لیاقت نداره تو روش هم نگاه کنی.

از دوستی چیزی در نمیاد بجز این اعصاب خوردیا .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اخه من دوسش داشتم..    حقم این نبود شکست دلم بد شکست..ولی حق با شماس من نباید بیش از حد کن ...

ولش کن ..به نظرم این شما هستین‌ک گندش کردی 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
یهو بذارش کنار ، انگار هیچ وقت وجود نداشته ، ادمی ک تو جمع انقد شخصیت دوستشو پشت سرش خراب کنه حتی لی ...

این نامزد پسر عمه منه همه اقوام پدریم پشتش حرف میزدن من همیشه میگفتم ن اینجوری نیس دختر خوبیه هیچ وقت ب هیچ کس اجازه ندادم حد اقل جلوم پشتش بد بگن..اما الان..

چه نامرد حالا که شناختیش بهش اعتماد داری؟بی خود نیست میگن دوستی عاقبتی نداره بدردرت نمیخورن حتی اون ...

خیلی بده ک ادم هیچ جا نتونه خودش باشه..اما دیگه درس شده برام میرم جوری ک انگار وجود نداشتم..ولی این رسمش نبود..

این نامزد پسر عمه منه همه اقوام پدریم پشتش حرف میزدن من همیشه میگفتم ن اینجوری نیس دختر خوبیه هیچ وق ...

عیب نداره شما دوستت بوده ازش دفاع کردی، ازین ب بعد هم پشتش حرف میزنن ولی حواست باشه شما قاطیشون نشی که اره راست میگید فلانه و بهمانه، هیچی نگو ، وقتی شروع کردن ب حرف زدن پشت سرش از بحث خارج شو

اول به حرمت دوستی قبلیتون چیزی نگو بعدم اینکه اگه بشینی پشت سرش حرف بزنی خودت رو خراب میکنی توو چشم بقیه.

کلا فکر کن درمورد یه غریبه حرف میزنن که شما نمیشناسیش و نمیخوای توی بحثشون باشی.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خیلی بده ک ادم هیچ جا نتونه خودش باشه..اما دیگه درس شده برام میرم جوری ک انگار وجود نداشتم..ولی این ...

کار خوبی میکنی برای خودت احترام قائل شدی دوست فقط پدر ومادر و همسر 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
عیب نداره شما دوستت بوده ازش دفاع کردی، ازین ب بعد هم پشتش حرف میزنن ولی حواست باشه شما قاطیشون نشی ...

اوهوم درسته حرفاتون ممنونم..

من همین ذلانم دلم نمیخاد بد ازش بشنوم..اما دیگه نمیشناسمش..

با سخن چین زودتر کات کن ...

و در مورد دوستتم عقب نشینی کن تا خودش بیاد جلو .

اگه اومد بگو چنین چیزی شنیدی و آیا صحت داره یا نه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

با سخن چین زودتر کات کن ... و در مورد دوستتم عقب نشینی کن تا خودش بیاد جلو . اگه اومد بگو چنین چیز ...

اول ک خیلی ممنون ک وقت گذاشتین 

دومم خب برا اون ک ب مامانم گفته بد میشه..بعدم مامانم نمیگه کی گفته فقط میگه مطمئنه..