2777
2789
عنوان

واکسن ک ر و ن ا در بارداری

315 بازدید | 43 پست

با سلام.

خانوما من هفته 25بارداری ام.

دیروز از شبکه بهداشت گفتن برم واکسن سینوفارم بزنم بنظرتون برم یا ن.

گفتم نمیزنم ان شاالله بعد از زایمانم میزنم گفتن اگ نزنم بعد زایمانم برای بچه بد میشه چون بیمارستان آلوده اس سیستم ایمنی بچه برای حفاظت در برابر ویروس ک ر و ن ا ضعیفه. موندم چیکار کنم کسی بوده ک در بارداریش واکسن ک ر و ن ا زده باشه؟

میشه راهنماییم کنین؟

واللـه که شـهر بی تــ∞ـــو مــرا حـبس میـشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از هفته ۱۲ میزنن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

وا چ عجیب

ما ک ب آشنامون گفتن نزن  توی ۳ ماه اول بود

گفتن کلا توی حاملگی نزن  مگه اینکه بیماری زمینه ای داشته باشی  مث مشکل قلبی و ریه و اینا مثلا

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...