2777
2789
عنوان

شير شب

168 بازدید | 18 پست

سلام خانومها 

پسرم چهار ماه و نيمشه ،تا ده روز پيش ساعت ١٠ شب ميخوابيد تا ٨ صبح و تو اين فاصله دو يا سه بار بيدار ميشد شير ميخورد و ميخوابيد

الان ١٠ شبه كه خوابش نظمي نداره و تا صبح مدام بيدار ميشه و شير ميخواد

ديگه كلافه شدم هم خودش خوب نميخوابه اينطوري هم من

راهي داريد براي قطع شير شب ؟

بچه من دوسالشه همینه البته الان ی بار شیر میخوره تووخواب 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا کار درستی میکنی اگر از شیر شب بگیریش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چهار ماهگی خیلی زوده،قطع کامل شیر شب درست نیست،دیگه اگه نگران دندونش هم باشی بزار با رویش اولین دندان ،شیر رو کم کن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
گناه داره طفل معصوم زوده 

نميخوام كامل قطع كنم شير شبو ولي الان خيلي بيدار ميشه ديگه

دكتر هم ميگه بايد از اين سن كم كم شير شب رو كم كني

براي پسرم قبلا دوبار بود الان شده ٧-٨ بار از شب تا صبح

باید شب بهش اب بدی یا پستونک بعضی وقتا بچه فقط بغل میخواد اگرم شیر میخواد هر بار دوزشو کم کن

كم ميدم ٥ دقيقه بعد بيدار ميشه باز شير ميخواد 

نميدونم علتش گرسنگيه يا خوب نميخوابه بيدار ميشه كه بغلش كنم

چهار ماهگی خیلی زوده،قطع کامل شیر شب درست نیست،دیگه اگه نگران دندونش هم باشی بزار با رویش اولین دندا ...

نميخوام كامل قطع كنم ميخوام مثل قبل دوبار بيدار بشه شير بخوره بخوابه

الان خواب خودش هم مختل ميشه با اينهمه بيدار شدن