2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحصیلات چقدره گلم و چ رشته ای خوندی 

من دبيرستان رياضي فيزيك ولي خب علاقه اي نداشتم بخاطر دوستام رفتم دانشگاه هم بخواست اطرافيان كه بازار كار حسابدار عاليه حسابداري ليسانس دارم 

من دبيرستان رياضي فيزيك ولي خب علاقه اي نداشتم بخاطر دوستام رفتم دانشگاه هم بخواست اطرافيان كه بازار ...

چ موقعیت خوبی عزیزدلم ازدستش نده مهم علاقه هست و نظره خودت البته تو ایرانیم ب درآمدش هم فک کن بعد ک پشیمون نشی ایشالا سربلند وموفق باشی💕💕

نه من خودم یسال از استارتر بزرگترم‌فقط😁ولی اخه۵۴که پیر نییست گناه داره 😂 سی سال حداقل بیشتر میخواد ...

😂حق باشماس عزیزم ولی من 25هستم فک میکنم موقعیت‌هام باازدواج ازبین رفت و پیرشدم😂😂

چ موقعیت خوبی عزیزدلم ازدستش نده مهم علاقه هست و نظره خودت البته تو ایرانیم ب درآمدش هم فک کن بعد ک ...

آمين ممنون از دعاي خوبت عزيزم همچنين عزيزم  ولي چيكار ميتونم بكنم به نظرتون ؟ يكي ميگه برو فوق بخون حيفه 

آمين ممنون از دعاي خوبت عزيزم همچنين عزيزم  ولي چيكار ميتونم بكنم به نظرتون ؟ يكي ميگه برو فوق ...

هرچیه شاید این آخرین وبهترین شرایطت باشه حیفه بخدا فوق بخون راه های دیگه خیلی کاربرد نداره بهترین راه اینه ک فوق بگیری اینطوری دلگرمیتم بیشتره اسی جونم