2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلاهم‌دیر نیست! تو به این فکر کن حددداااقل هشتادسال انشاالله میخوای زندگی کنی!!ببین چقدراه داری هنوز! 

اصلاهم به این حرفت فکرنکن فقط یسال وقت داری!!!!اتفاقا الان پخته تری هم بهتر و سریع تر میگیری و میفهمی ه میدونی هدف چیه و چیکارمیخوای بکنی! نه مث‌نوجوان ۱۸ساله سردرگم!

منم دارم میخونم نه اصلا اصلا اصلا این واژه معنایی نداره فقط کافیه که بخوایی، من داداشم سال ۹۱ک پزشکی قبول شد گفت یه خانم تو کلاسمونه۲۹سالش تازه امسال با ما قبول شده و که چقدر قشنگه آدم به هدفش برسه 

چه رشته ای میخوای بخونی؟

هنوز نميدونم فقط ميدونم غير از رياضي 

من ليسانس حسابداري دارم ولي علاقه اي ندارم 

هنوز نميدونم به چي دقيقا علاقه دارم و در چي استعداد ولي دلم ميخواد از اول شروع كنم

هیچوقت برای تلاش دیر نیس گلم مهم اینه ک بخوای من پیرمرد 54ساله سراغ دارم وکالت قبول شده

مرسي عزيزم از اينكه بهم روحيه ميدي 

ميخواستم بپرسم شما ميدونيد كه براي اينكه چه رشته اي مناسب منه بايد چيكار كنم ؟؟