2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا چند لحظه بیاین

258 بازدید | 43 پست

سلام خانوما من یه پسر ۲۱ ماهه دارم...بعد از واکسن ۱۸ ماهگی متوجه یه توده کوچیک تو گردنش شدم که بردم دکتر گفت لنفاویه و اگر تا چند روز دیگه بزرگتر شد بیا براش آزمایش بنویسم

الان ۳ ماه گذشته ولی اندازش همونه...خیلی خیلی نگرانشم

یه دکتر دیگه هم بردمش گفت مشکلی نداره

شب و روز ندارم از نگرانی

شما تجربه ای دارین؟

معمولا اینا خودشون کوچیک میشن. 

اگه بزرگ تر بشه و زیر پوست تکون نخوره یعنی توده سفت باشه و وقتی دست میزنی بهش جابه جا نشه نیاز به انجام آزمایشات و مراحل بعدی هست. 

اما اگه نرفت بازم میتونید به یک متخصص غدد یا یک متخصص جراحی مراجعه کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه توده کوچولو تو صورتم دارم ازبچگی هم هست معلوم نیست فقط دست زدنی میفهمی. نه دردی داره نه بزرگ شده نه دکتر رفتم نگران نباش... 

مامانمم چند تا زیر بغلش چندین ساله داره 

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔

پسر منم ۶ ماهش بود متوجه شدم تو دستش کنار رد واکسن داره منم خیلی نگران شدم برم دکتر گف چیزی نیس خودش جذب میشه تا دو سه سالگی،بیشتر طول کشید ولی جذب شد اما ردش هنوز هست ولی دکتر همون موقه کامل خیالمو راحت کرد اما شما میگی تو گردنشه بازم پیش یکی دوتا متخصص دیگه ببر

به طبیب طب اسلامی شهرت کراجعه کن

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
معمولا اینا خودشون کوچیک میشن.  اگه بزرگ تر بشه و زیر پوست تکون نخوره یعنی توده سفت باشه و وقت ...

الحمدالله بزرگ نشده...تعدادشم زیاد نشده...زیر پوست متحرکه

دومین دکتر که بردم گفت خانوم شما همین یه بچه رو داری که انقدر رو این مسائل جزئی حساسی

ولی من داغونم از فکر و خیال

پسر منم ۶ ماهش بود متوجه شدم تو دستش کنار رد واکسن داره منم خیلی نگران شدم برم دکتر گف چیزی نیس خودش ...

میترسم دکتر ببرمش 

خیلی استرس دارم که زبونم لال چیز بدی باشه

الحمدالله بزرگ نشده...تعدادشم زیاد نشده...زیر پوست متحرکه دومین دکتر که بردم گفت خانوم شما همین یه ...

پس اصلا نگران نباشین چیزی نیست.، خودش میره به مرور زمان، منم بچه بودم یادمه 4 تا داشتم.