2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشابه بهترین چیزه مشکی بخور یا آبلیمو ولی نوشابه بهتره!؟ببینم در ماهش دو سا بار مسموم میشه یا اولین ...

نوشابه نداریم آبلیمو هم طبیعی نیست خوردم تاثیری نداشت الانم غذا چرب خوردم کم پیش میاد اینطور بشم

گلی علائمت بمن نگفتی که؟؟؟ لیمو تازه بریز توی اب بخور ای خواهر شوهر بدجنس قصد کشتنت داشته😅😅😅

گفتم اونجا حالت تهوع معدم درد میکنه حس سنگینی دارم خواهر شوهر کارمو ساخت اگه مردم بدونید زیر سره کی بوده😢

نوشابه نداریم آبلیمو هم طبیعی نیست خوردم تاثیری نداشت الانم غذا چرب خوردم کم پیش میاد اینطور بشم

من چند سال چنین بود سالی هف هشت بار بیشتر مسموم بودم ی لقمه اضافه میخوردم دیگه شب خواب نداشتم برا سینوزیتم مدتی چای کوهی خوردم درمان شد فک کنم یا عفونت یا کرم روده داشتم خوب شد ازاون وقت دیگه یادم نمیا مسموم شده باشم. خوب دو قاشق سرکه سیب تو ی لیوان آب بخور یا بیشتر آبلیمو بخور

گفتم اونجا حالت تهوع معدم درد میکنه حس سنگینی دارم خواهر شوهر کارمو ساخت اگه مردم بدونید زیر سره کی ...

😅😅😅😅😅

شیطونی کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

داداششو اذیت کردی دخلتو اوردنا😜😜😜😜

عشقم قرص یا شربت معده دارین!نترس منم عین خودتم چندبار اینجوری شدم و بعدش دیگه کلا غذای چرب اصلا نمیخورم 

من چند سال چنین بود سالی هف هشت بار بیشتر مسموم بودم ی لقمه اضافه میخوردم دیگه شب خواب نداشتم برا سی ...

مامانم پونه کوهی واسم گذاشته دمنوش بخورم میگه خوبه واسه معده😭

😅😅😅😅😅 شیطونی کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 داداششو اذیت کردی دخلتو اوردنا😜😜😜😜 عشقم قرص یا شربت معده د ...

شانس من همیییشه خدا خونمون داروخونه بود همه چی پیدا میشد حالا انگار دزد زده شربت نداریم قرص معده داریم فقط نمیدونم کدومش واسه هضم خوبه شربت بهتره اینطور مواقع