2777
2789

کردم..ولی خاهرموببین چقدر مشکلات داره ..بخدا خانوما برا هر قرون پولی که خرج مبیکنه کلی منت میزاره

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش تعریف میخاد بگو آره دیگه اونم باید یکی مثل تو رو برای ازدواج برمی‌گزید 

از میان همه خوبان من تورا برگزیدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ازش تعریف کن بگو اره و ممنون 

گاهی وقتا تشکر بد نیس ی چیزی برات میگیره تشکر کن 

ی کاری میکنه بکو مرسی عشقم 

اينجوری دیگه منت نمیزاره وقتی تشکر میکنی یاد میگیره اونم و اینک خودش میدونه ک وظیفشه  وگرنه نمیکرد ولی خوب نیس اینجوری بگی بهش

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

من بودم همون موقع میگفتم آدمها باید موقع انتخاب چشماشون باز باشه ضمن اینکه تو مگه از ریز زندگی اونها با خبری؟؟؟

شاید خواهر او هم رفتارهایی داشته که جالب نبوده و زندگیشون به اینجا رسیده و اصولاً یه طرف مقصر نیست

بگو مدیر خونه خونه زن هست دفعه دیگه بهت زنگ زد بگو اخلاقتو درست کن شوهرت خودش درست میشه بگو میخوایی منم خرج بتراشم و دعوا بندازم و بی نظم باشم و پرتوفع باشم خب معلومه زندگیمون مشکل دار میشه