2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق شون یادگیری ها هستن حضوری ازاد و غیرحضوری پیام نور  حقوق اگ واقعا دوست دارین و آدم پرتلاش سختین انتخاب کنین چون چهارسال سختی دانشگاه دارین بعدش تا دوسال فوق تلاش روزی چهار تا پنچ ساعت مرتب خوندن برای قبولی در آزمون وکالت سخته قبولیش و بعد قبولی ۱۸ ماه کارآموزی اجباری دارین بعدش پروانه وکالت وکیل میشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

فرق شون یادگیری ها هستن حضوری ازاد و غیرحضوری پیام نور حقوق اگ واقعا دوست دارین و آدم پرتلاش سختین ...

خیلییی ممنونم 

اره خیلی علاقه دارم دایی و زنداییم هم رشتشون حقوق بود ی سرکی کشیدم ب کتابا و..

هم شغلش و دوست.دارم و چون علاقه دارم تلاش هم میکنم 

اما چون نمیخوام کنکور بدم من 

می‌خوام آزاد برم سال بعد دانشگاه 

یسری ها میگفتن با آزاد کنکور هم داره بسری ها هم میگن نه بخاطر همین من دقیق اطلاع ندارم 

میگم مدرک دانشگاه آزاد معتبره برای آینده کاری ؟ و آموزش هاش خیلی با دولتی فرق داره ؟

عاشق امام حسین♥️🫀

فرق شون یادگیری ها هستن حضوری ازاد و غیرحضوری پیام نور حقوق اگ واقعا دوست دارین و آدم پرتلاش سختین ...

یعنی اگه من ۱۹سالگی برم دانشگاه حقوق بخونم چند سالگی کامل وکیل میشم ؟

عاشق امام حسین♥️🫀

خیلییی ممنونم اره خیلی علاقه دارم دایی و زنداییم هم رشتشون حقوق بود ی سرکی کشیدم ب کتابا و..هم شغلش ...

نه ازاد آزمون نداره حتی بدون کنکور هم میرن  پیام نور نرین چون حقوق سخته 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

یعنی اگه من ۱۹سالگی برم دانشگاه حقوق بخونم چند سالگی کامل وکیل میشم ؟

بستگی به علاقه زیاد وتلاش خیلی داره چون قبولی آزمون وکالت خیلی سخت شده  سهمیه ها هم درنظر بگیرین حتی قانون تسهیل هم نتونست کمک کنه در قبولی ازمون حریف سهمیه دارها نشد