2777
2789
عنوان

پسرعموم صبح خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 74 پست
۳۲سالش بود.ی بچه۳ساله هم داشت طفلکی کاردرس حسابی نداش زنش کارمندبودازخدابیخبریسره منت پولشوسراین م ...

خدا رحمتش کنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش داداش منم خودکشی میکرد :(

وا این چه حرفیه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
خب طلاقش میداد این چه کاری بود کرده!البته داداش خودمم با زنش اختلاف داشت اومد به مادرم گفت میخوام طل ...

چقد نارحت شدم دراین حد فشارمیادبهشون ک خودکشی کنن کاش مادرت میزاش طلاقش بده کثافتو

عزیزم خدا صبرتون بده توروخدا زنشو مقصر ندون

زنش خیانت کرده بود از سرکار اومده دیده یه مرد از خونش میره زنشم تو حموم بوده... کلا از اولشم اختلاف داشتن

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
زنش خیانت کرده بود از سرکار اومده دیده یه مرد از خونش میره زنشم تو حموم بوده... کلا از اولشم اختلاف ...

ای وای ببخشید من زود قضاوت کردم توروخدا حلال کن 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

وای دلم گرفت...☹☹☹

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
چقد نارحت شدم دراین حد فشارمیادبهشون ک خودکشی کنن کاش مادرت میزاش طلاقش بده کثافتو

مادر من، نامادری اون بود واون زمان به شدددت طلاق بد بوده، سال 80 فوت شده

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
زنش خیانت کرده بود از سرکار اومده دیده یه مرد از خونش میره زنشم تو حموم بوده... کلا از اولشم اختلاف ...

الهی بمی م برادل داداشتون😓خدامیدونه چی کشیده

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
ای وای ببخشید من زود قضاوت کردم توروخدا حلال کن 

نه عزیزم این چه حرفیه... ما هم اینارو از خودش نشنیدیم عموم همسایشون بود مثل اینکه دیده بوده بعد از خودکشی به بابام گفت