2777
2789
عنوان

پسرعموم صبح خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 74 پست
کاش داداش منم خودکشی میکرد :(

چرا عزیزم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه اذیت میکنه خیلی بچه شریه همیشه یا با زنش دعوا داره یا مامان بابامو اذیت میکنه مامانم یه نفس ر ...

مامانتون اینوبزورازخدانخاستن؟تک پسرنیستن؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
چرا انقدر خودکشی زیاد شده؟ انقدر زندگیا سخت شده و همه جوره به مردم داره فشار میاد که یه تلنگر کافیه ...

کاش طلاقش میدادوخودکشی نمیکرداخهههه اون بچه بابامیخاد

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
نبابا بچه اوله  چرا تک پسره

شایدچون تک پسره

پدرمادرتون خیلیییی پسردوست بودن لیلی ب لالاش گذاشتن

مامانش نمیخوادش؟🥺 چه بیرحمه

شوهره مامانش از اول قبول نکرد. بزادرزادمم بزرگه الان22سالشه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
کاش طلاقش میدادوخودکشی نمیکرداخهههه اون بچه بابامیخاد

مطمئن باش فقط همین دعوا و اختلاف با زنش نبوده

این دیگه اضافه بر تحملش بوده و یه بهانه

تو این شرایط که طرف خودشو میکشه که فکر منطقی نداره. اون دیگه رد داده. میخواد فقط خلاص شه

احتمالا مدتهای طولانی افسردگی داشته یا اختلال روحی داشته و تو اوضاع فعلی با مشکلات الان تشدید شده و مسبب مشکلات و مشاجرات هم شده

کاش قبل از اینکه اینجور عزادار بشید و دلتون پرپر بشه یه روانپزشک میبردینش. از یه مشاور حداقل کمک میگرفتید.

خودکشی یهویی نیست، اون فرد زمینه اش رو داشته

خب باهاش ازدواج نمیکرد الهیییی الان مامانشو میبینه یا نه؟

جوون بود چرا ازدواج نکنه!پسرش چون زیاد محبت ندیده زیاد ارتباط نداره گهگاهی زنگ میزنه ومامانش بیاد شهرمون میبینه