2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ هیئت چ مسافرت توو این شرایط اشتباه بود. کاش ب پدرومادرامون رحم کنیم... کاش ب بچه هامون رحم کنیم...

کاش این بیماری تو نسل ما نمیومد ۱۰۰ سال دیگه میومد😫

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

متاسفانه اگه مردم کمتر برن بیرون بفکر سلامتی خودشون و دیگران و بخصوص کادر درمان باشن اینطور نمیشد روزانه داریم خبر مرگ و میر خیلیا رو میشنویم ولی کیه ک درک کنه بیمارستان ها ک وحشتناک پر از ادم مریضه ولی عقل ک نباشد جان در عذاب است

گفتن تا ۳ ماه اینده وضعمون همینه و چه بسا بدتر خواهد شد

اره هندم همیطور بود ولی هند سریع مردمشو واکسنیه کرد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

لایو یکی از بلاگرا حرم رو نشون میداد دیدم غلغله بود. آخه چرا واقعا😔😔 چند روز دیگه ک خلوت ترم باشه میتونن برن زیارت آخه چرا توو این شلوغیا باید برن ک کرونای لعنتی بیشتر بشه.اون بیشعورایی ک رفتن مسافرت حسابشون جداست ولی اونا ک امام حسین و امام رضا رو قبول دارن بدونن ک این حق ناسه. این گناهه بخدا اگه مسلمونید رعایت کنید حداقل!

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
عزیزم فقط تو هر شهر یکجا اینطوری بوده و ۱۰۰ جا بدون رعایت. 

اره هییت .مسافرت.مهمونی های خانوادگی که بدتر از همشون .

همشون اشتباهه محضه الان 

وقتی مردم فکر خودشون نیستن وقتی ی سری فرصت طلب و نفهم میرن کارت ملیشونا کرایه مبدن ک مسافرا بتونن ب ...

قضیه کارت ملی شماهم شنیدید امروز خوندم خیلی ناراحت شدم.کارت ملیشون به مسافرا کرایه میدن تا از گیت بازرسی عبور کنن ومسافرا برای اینکه رد شن چقدر قسم دروغ میخورن.حالا نرن مسافرت میمیرن مثل خر چادر میزنن تو خیابونا تو این گرما نون وکالباس میخورن اما باید حتما برن سفر چرا چون قبرشون کنن اونجا .لعنتیا

عزیزم فقط تو هر شهر یکجا اینطوری بوده و ۱۰۰ جا بدون رعایت. 

البته درسته جاهایی هم دیدم که ازدحام جمعیت بود و سرپوشیده 

محل مراسم مافقط به تعداد صندلیها ورودی داشت  

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
البته درسته جاهایی هم دیدم که ازدحام جمعیت بود و سرپوشیده  محل مراسم مافقط به تعداد صندلیها ور ...

کاش همه جا همینطور بود که شما رفتی. من که امروز هرچی دیدم وحشتناک بود طوری که شوهرم شیشه ماشینو میداد بالا تا میخواستیم از کنارشون رد بشیم. یعنی قشنگ کروناشون حتمی بود

قضیه کارت ملی شماهم شنیدید امروز خوندم خیلی ناراحت شدم.کارت ملیشون به مسافرا کرایه میدن تا از گیت با ...

اره حالا اون مسافرا ک بیشعوری خودشونو نشون دادن با مسافرت رفتن ولی ادم از اون بومیایی حرصش میگیره ک بخاطر پول سلامتی خودشون و خونواده ها و همشهریاشونو ب خطر میندازن واقعا جای تاسف داره این همه بی فرهنگی

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹