بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو شهر ما که افتضاح میشه، کلا هیئت ها و دسته ها برقراره، چند ساعت تو ترافیک بودیم مثل سالهای قبل از کرونا،بساط نذری شربت و شیرکاکائو به راهه...پروتکلها هم که افتضاح... اومدم خونه از استرس سردرد گرفتم!
افتضاح تر از الان به نظرت وقتی قرنطینه نمیکنن باید چطوری باشه؟؟ ۱۰ روز دیگه نتایج این عزاداری بدون پ ...
عزیزم همه عزاداریا بدون پروتکل نبود شهر ما مزار شهدای گمنام صندلی زده بودن با فاصله همه باماسک ورود افراد بدون ماسک ممنوع بود بدو ورود ضدعفونی دستا پذیرایی هم شیروکیک بسته بندی
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
تا وقتی مردم بلانسبت این جمع بیشعور هست کرونا هست.مردم ما خودخواه شدن چقدر این مسافرا بیشعورن تف بهشون لعنت بهشون اینا عامل انتشارن میشه گفت قاتلای واقعی خاک عالم برسرشون
حالا باز عزاداریها اکثر با ماسک و رعایت فاصله بود و کم تعداد ، مسافرتا و جاده های غلغله رو بگو
ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
اره قرنطینه یعنی کبوتر پرنزنه توخیابون نه که شهرشلوغ وجای سوزن انداختن نباشه 😔😔
دقیقا یه عده فقط هدفشون این ایام ومجلس آقابود
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
وقتی مردم فکر خودشون نیستن وقتی ی سری فرصت طلب و نفهم میرن کارت ملیشونا کرایه مبدن ک مسافرا بتونن ب اسم بومی وارد شهرشون بشن چ انتظاری داریم اخه
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کندهرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹