2777
2789
عنوان

بچه ها کیا شربت تئوفلین جی خوردن؟

1585 بازدید | 8 پست

توشیردهی منع مصرف نداره؟من دوهفته هست خیلی تنگی نفس دارم که به سرفه میفتم .‌امروز این شربت خریدم گفتن خوبه ..میخوام بخورم کسی هست توشیردهی خورده باشه؟چقدربخورم بعدغذا یاقبلش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ..خودم پرسیدم گفتن ممکنه اسم باشه بگیرم امتحان کنم..دلیلش که نمیدونم یهو اینجوری شدم دوهفته ...

این شربت باعث باز شدن کیسه های هوایی میشه اما تو بارداری و شیردهی رو از همون مسئول داروخونه که دکتر دارو سازه بپرسید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
شاید اصلا مشکل جای دیگست شاید استرس داری

نمیدونم خواهر..استرسو که همیشه دارم اما این تنگی نفس یهو شروع شد..از زدن یه ماسک سه بعدی ..قبلش پارچه ای میزدم..

الان جوری هستم که تواتاقی که تهویه نداره میرم نفسم تنگ میشه سرفه میکنم..گرم باشه همینطور..پای اجاق گازهمینطور لصلا نمیدونم چم شده

نمیدونم خواهر..استرسو که همیشه دارم اما این تنگی نفس یهو شروع شد..از زدن یه ماسک سه بعدی ..قبلش پارچ ...

اگه تنگی نفس دارید به ۴۰۳۰ زنگ بزن راهنماییتون میکنن فکر نمیکنم یه ماسک اینهمه عوارض بده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...