2777
2789

فالور بزنم برات؟🙄

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتن ادمین خوبی عین من

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
فالور بزنم برات؟🙄

میتونید! 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
میتونید! 

بعله

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
بعله

هزینه داره! 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

من تجربه ندارم 

ولی به نظرم باید کلاس بری واینکه کاراموزی هم بری

کاراموزیش رو من تو دیوار دیدم

کلاسش رو می تونی انلاین شرکت کنی ،،،،یه آکادمی صادقی بود تو اینستا ،آموزش می داد،،،،نمی دونم خوبه یا نه

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

تولید محتوا کنی خودت 

چهره خودت باشه 

هر روز پست داشته باشی حداقل یکی

روزانه ۵ تا استوری بزار یعنی اول نیاز طرفو بگی مرحله به مرحله پیش بری و آخر سر محصولتو معرفی کنی و قیمت بدی

تبادل داشته باشی با صنفی که کار میکنی

هشتک گذاری مرتبط با محصولت 

هیچ وقت فالور فیک نگیر بدترین اشتباهه 

هزینه داره! 

اموزش ۲۵ ت

خودم بزنم هرکا ۳۰ ت

به تجربه ندارم  ولی به نظرم باید کلاس بری واینکه کاراموزی هم بری کاراموزیش رو من تو دیوار دید ...

خیلیا اموزش میدن ادم گیج میشه

من پیج کاری حرفه ای میخام بزنم

تولید محتوا کنی خودت  چهره خودت باشه  هر روز پست داشته باشی حداقل یکی روزانه ۵ تا استور ...

عزیزم پیجمو باز بذارم؟

موندم از کجا شروع کنم دارم از صفر شروع میکنم

کامنت گذاشتن چقد موثره؟

شروع کنم پیجای مرتبط رو فالو کنم؟