2777
2789

حتما باید ازون ژله ایا باشه که لاغر کنه?روزی چند دقیقه استفاده میکنید ؟نوع حلقتونم بگید ،تو یک ماه مثلا چقدر لاغر شدید باهاش?

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.

حلقه هولاهوپ باعث لاغری موضعی میشه. روزی دو تا تایم یه ربعه کم کم بیشتر شه

بعد از یه ماه ۱ سایز شکم و پهلو جمع میشه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
حلقه هولاهوپ باعث لاغری موضعی میشه. روزی دو تا تایم یه ربعه کم کم بیشتر شه بعد از یه ماه ۱ سایز شکم ...

خیلی ممنون عزیزم ، من ازونا ک یکم دندونه دارن ولی از جنس پلاستیک خود حلقه هست دارم، به اندازه ژله ایا اثر میزاره?

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنون عزیزم ، من ازونا ک یکم دندونه دارن ولی از جنس پلاستیک خود حلقه هست دارم، به اندازه ژله ای ...

خواهش میکنم

نه. هرچی سنگین تر باشه اثر گذاریش بیشتره

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
این حلقه من...

عزیزم روزی چقدر استفاده میکنی? در ماه چقدر لاغر شدی? راسته میگن اینا بدنو کبود میکنن?واسه کبودیش راهی نیس ک کبود نکنه?

وزن کم نمیکنه ،ولی پهلو وشکمو میتراشه ،مال من نزدیک سه کیلو وزن داره واقعا اثر کرد  ولی بیشتر ...

ژله ایه? تو چه مدت اثرشو دیدین?روزی  چقد استفاده کردید?

عزیزم روزی چقدر استفاده میکنی? در ماه چقدر لاغر شدی? راسته میگن اینا بدنو کبود میکنن?واسه کبودیش راه ...

روزی حداکثر ۱۵ دقیقه

من وزنم متناسب هست ۶۲ و قد ۱۷۰

چون توی اداره مرتب نشستم شکمم اومده جلو واسه همون حلقه میزنم که تاثیر داشته و شکمم تخت شده

بله روزای اول کبودی و درد شدیدی داشتم ولی دیگه عادت کردم

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...