2777
2789

من اصلا اینا برام مهم نیستنا 

دنبالشونم ندارم 

اما چن سال پیش ملیکا تهامی خیلی تو اینستا معروف بود و دائم تو اکسپلور بود پستاش 

برا همین میشناسمش 

حالا بگید حامله شده؟؟😐😐🤨🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری ب هیچیش ندارم ولی چقد دماغش رو بد عمل کردن بدبخت رو

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

اون زندگیشو از تو فضای مجازی جمع کرده پس به ما مربوط نیس❤️

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

اینم راه دلارامو میخواست بره چند سال پیش مد شده بود حامله میشدن میومدن پیج میزدن ک ابرو طرفو ببرن اصلا اوضاعی بود...

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
اینم راه دلارامو میخواست بره چند سال پیش مد شده بود حامله میشدن میومدن پیج میزدن ک ابرو طرفو ببرن اص ...

هنوزم هستن ازینا که حاملگی مد جدیدشون برا فالورگرفتنه موحودات بیگناهی که این اسکولا میشن مادرشون

وای افشاگریها رو میبینم حالم دگرگون شده چقدر راحت بعضیا پول درمیارن پولهای مفتتتت و چه کلاسی میزارن . اونوقت مردم ما هم اونها رو فالو میکنن و بهشون کمک میکنن . 

من یه بار میخاستم پیجمو بدم تبلیغ کنن یه مبلغی گفتن دود از سرم بلند شد . من همش تو این کرونا با جون خودم بازی میکنم از فروشگاهاای ترکیه عکس و فیلم لباس بچه میزارم وقتی اون مبلعو گفت واقعا فکر کردم ۱ سال باید کار کنم اون پولو جور کنم  که فقط هزینه یه تبلیغ دربیاد اونم اگرمفید  بشه یا نشه . 

کاش مردم یه کمی به اونایی که واقعا زحمت میکشن بها بدن 

نه یه عده مفتخور مثل بلاگرها 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون