2777
2789
عنوان

حالا که بحث بلاگراس ملیکا تهامی حامله شده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 24 پست
هنوزم هستن ازینا که حاملگی مد جدیدشون برا فالورگرفتنه موحودات بیگناهی که این اسکولا میشن مادرشون

نمیدونم من چند ساله اخیر ندیدم کمتر شدن قبلا دخترای ۲۲ ۲۳ ساله بودن حاشیه درست میکردن فضای مجازی الان شده بچه مچه ک تو پارک ملق میزنن شاخم هستن 😁اما باز اینا بهترن بداموزی ندارن

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به کدومشون ؟اره مفت خورا هیجوره هم نمیشه جمعشون کرد

اون بچه هه پانیذ 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 
وای افشاگریها رو میبینم حالم دگرگون شده چقدر راحت بعضیا پول درمیارن پولهای مفتتتت و چه کلاسی میزارن ...

با غزلنویس تبلیغ کن هم انگار قیمت منصفانه هست هم بازدهیش خوبه

با غزلنویس تبلیغ کن هم انگار قیمت منصفانه هست هم بازدهیش خوبه

بنویس غزلنویس میاره ؟؟ خودم تو تلگرام گروه دارم زیادم مشتری دارم اما میخام اینستا هم فعالتر باشم .

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 
Ghazalnevis  البته اگه کار کودک قبول کنه

سیسمونی هم دارم . 

خرید از سایت ترکیه هم دارم کارهای زنونه و لوازم ارایشی و ... 

یه پیجی میخام مطمئن باشه فیک نزنه برام . 

مرسی از راهنماییتون 

پس خیلی به دردت میخوره فالور فیک نداره لطفاً آدرس پیجت به منم بده

Danikids.istanbul