2777
2789
عنوان

به خدا گیج شدم چیکار کنم؟

60 بازدید | 17 پست

سلام. شوهرم کرونا داره دو روز بعد از علائم رفتیم سی تی اسکن داد دکتر گفت ریه ات خیلی کم درگیره ولی درصدشو نگفت منم نپرسیدم حالا داروی فاویپیراویر تجویز کرد که با مکافات پیدا کردیم الان میترسم بدم بهش انقدر که از عوارض این دارو گفته شده؟ شما بگید چیکار کنم؟ شوهرمم میگه حالم خوبه سینش مشکلی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر دیگه هم برید

ببین ما دارو پیدا نکردیم بعد شنیدیم بیمارستان شهدای یافت آباد داره دوباره شوهرم رفت پیش دکتر نسخه ی دکتر قبلی رو نشون داد دکتره با مکافات قبول کرد 

ببین ما دارو پیدا نکردیم بعد شنیدیم بیمارستان شهدای یافت آباد داره دوباره شوهرم رفت پیش دکتر نسخه ی ...

پس‌اگه‌ اونم تایید کرده استفاده کنید، والا کرونا چون ناشناختس آدم نمی دونه چی درسته چی غلط

من روز اول علایم، مامانم رو بردیم دکتر، داروهای خیلی ساده ای به‌مامانم داد، مامانم بهبود پیدا کرده الان روز چهارمشه، ولی بازم میترسم میگم نکنه روزهای آتی یهو حالش بد شه، نکنه دکتر اشتباه دارو تجویز کرده باشه، خلاصه دارم با استرس سپری میکنم لحظه ها رو

دعا کن مامانم چیزیش نشه

ببین همه کی دارو های شیمیایی عوارض دارن همشوننن.اما پزشک با توجه به شرایط نگاه میکنه که این ادم عوارض بیماری براش خطر ناک تره یا این دارو.پزشک میسنجه بهت دارو میده

پس‌اگه‌ اونم تایید کرده استفاده کنید، والا کرونا چون ناشناختس آدم نمی دونه چی درسته چی غلط من روز ا ...

میدونی شوهرم از دوشنبه  علائمش اومد میگم باز شنبه یا یکشنبه ببرم باز سی تی اسکن بده مقایسه کنیم ببینیم پیشرفت کرده یا نه اونوقت تصمیم بگیریم به نظرت این خوب نیست؟ 

ببین همه کی دارو های شیمیایی عوارض دارن همشوننن.اما پزشک با توجه به شرایط نگاه میکنه که این ادم عوار ...

خب عزیزم وقتی روز اول  هر 12 ساعت باید 8 تا قرصو یجا بخوری معده هلاک میشه یکی دو تا نیست که 

خب عزیزم وقتی روز اول  هر 12 ساعت باید 8 تا قرصو یجا بخوری معده هلاک میشه یکی دو تا نیست که&nbs ...

اعتماد کن به پزشکت.کرونا گرفتم میدونم چی میگی.اما معده رو میشه بر اثر عوارض درستش کرد.ولی دارو استفاده نکنی خون رخته شه تو مغزش یا ریه هاش عفونت بگیره دیگه کاری نمیشه کرد.اصلا با دارو ها بازی نکنید

اعتماد کن به پزشکت.کرونا گرفتم میدونم چی میگی.اما معده رو میشه بر اثر عوارض درستش کرد.ولی دارو استفا ...

یه چیزی هم بگم یه هفته پیش واکسن آسترازنکا زد دکتر گفت به خاطر اون کرونا گرفتی میگم نکنه خفیفه