2777
2789
عنوان

بچه‌ها دستم به دامنتون بیایید

150 بازدید | 14 پست

مامانم سرفه خشک داره خیلی نگرانم آبریزش بینی داره بیایید بگین چه شربتی بخوره خوب بشه خیلی نگرانم آخه هیچ جا نمیره و کسی هم از وقتی کرونا اومده اصلا نمیذاریم رفت و آمد بشه بگین چیکار کنم 😭

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

البته خیلی کم سرفه میکنه

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

منم گلو درد و ابريزش داشتم

ولي سرما خورده بودم

حتما ك نبايد كرونا باشه نترس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دانه، یا چهارتخمه دم کن بهش بده گلوش خوب میشه. برای آبریزش هم ستیریزین بده

آخه فشار خون و قند خون داره براش بد نباشه بعدم اصلا داروی خواب آور نمیخوره میگه نمازام قضا میشه البته نماز شب

روتارین برای سرفه خوبه 

چی هست عزیزم شربته؟گیاهیه؟

سلام امیدوارم حالشون خوب بشه ولی مطمئن باش کروناست بایدبره دکترپدرم وخواهرم همینطوربودن ولی چون فوری رفتن دکتربادارو توخونه درمان شدن.واصلا بیمارستان هم نره بره پیش متخصص ریه سی تی اسکن هم براش مینویسه.

سلام امیدوارم حالشون خوب بشه ولی مطمئن باش کروناست بایدبره دکترپدرم وخواهرم همینطوربودن ولی چون فوری ...

اصلا حاظر نیستم ببرمش دکتر آخه خیلی میترسم

شربت ضد سرفه گیاهی پروسبان خیلی خوبه واسه ابریزش بینی هم لوراتادین

خیلی ممنون عزیزم

یه پودره باید بریزی تو آب جوش اره گیاهیه تو داروخانه ها هست 

مرسی عزیزم 🌹

اصلا حاظر نیستم ببرمش دکتر آخه خیلی میترسم

عزیزم ترس نداره سرخودبه مادرت دارو نده ممکنه خدانکرده مناسب حالش نباشه ماهم باباموبه زوردکتربردیم میگفت سرماخوردگی ساده ست  خودت بروبراش نوبت بگیرخواهرم ۱۶سالشه اول کمی سرفه میکردخوددرمانی کردهیچ تأثیری نداشت رفت دکترسی تی اسکن گرفت ریه ش درگیربوددوسه تاقرص وشربت ویه آمپول سه روزه درمان شد.بااین حال وهوای کرونادکترنرفتن ریسکه. مادرم هم ازواکسن میترسیدخودم باحرف بهش آرامش دادم بردمش واکسنشو به سلامتی زد  

عزیزم ترس نداره سرخودبه مادرت دارو نده ممکنه خدانکرده مناسب حالش نباشه ماهم باباموبه زوردکتربردیم می ...

چی بگم والا 😔