2777
2789
عنوان

نامزدیمو بهم بزنم یا نه ؟ میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 63 پست
😐همیشه بهونه داره دیگه  همیشه هم میگه تو از بس میگی یه اتفاقی میوفته نمیشه

تودوران نامزدی که همه دلشون میخواد باهم تنهاباشن ی بهونه جور میکنن واسه دوتایی بودن.والله نامزد شما ی کم عجیبه🙄🙄.یعنی چی باپسر عمو و زنش اومده.خب ازش بپرس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ چرا اون اوایل بود الان ن  الان حتی حاضره به من پول بده ولی از گیره این اصفهان در بره 😐

م میشناسم کسایی ک توشهر دانشگاه طرف خونه میگیرن ک راحت باشن جفتشون بیشتر فک کن الان تایمی از زندگی جفتتونه ک باید خیلی براهم وقت بزارید بعدش ک عادی میشین برا هم یک دهم اینم بهت توجه نمیشه البته دختر با در نظر گرفتن این یه مورد نمیتونی ب جدایی فک کنی بقیه ملاکات رو بسنج ببین چطوره

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
😐همیشه بهونه داره دیگه  همیشه هم میگه تو از بس میگی یه اتفاقی میوفته نمیشه

والا من هرچی دیدم اونایی که نامزد هستن سرشون بزنی تهشونو بزنی پیش همدیگه هستن که 😅😅😅😅عجیبه برام

دروغ چرا اون اوایل بود الان ن  الان حتی حاضره به من پول بده ولی از گیره این اصفهان در بره 😐

استارتر عزیز

منم مدتی دانشگاه قم میرفتم 

همسرم اصلن راغب نبودن باهام بیان

مسیر قم رو دوست نداشتن 

یکروز قبل از کلاسم مدام غر میزدن تا دو روز بعد از کلاس ادامه داشت 

اینو عرض کردم شاید مسیرش رو دوست ندارن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

ببخشید که اینو میگم ولی توروخدابیشتر فکرکن.مشاوره برید راهنماییت کنن

الان ماتوفامیلمون داریم.طرف اصلا دلش نمیخواد بازن و بچش باشه.همش دورو برش دوست داره رفیقاشو یا فامیلاش بیان مهمونی.انگار بازنش بهش خوش نمیگذره البته خدایی هر چی زنش بخواد فراهم میکنه ولی کلا بعضیااینجورین

😂هرگز حلالت نمیکنم 

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣 بخدا فک کنم تنهایی با تو بودنه ک میترسه اینجوری برداشت کردم ازت میترسه تنهایی بیاد بیچاره دوباره اومده اونم با لشکر نمیدونن تو اوقات تنهایی چیکار میکنی براش ب این فک ن ن ب طلاق😂😂😂😂

تیکر 

دوسال پیش باید کات میکردی الان یادت افتاده 😐کسی که وقت برای تو ندارع ده نفر باخودش میاره باتو تنها نباشه یه ریال ارزش فکر کردن هم نداره حتی من بودم با پسر عمویش میومد همونجا حلقه رو میدادم بهش میگفتم نبینمت دیگه

👈🤷👉
رشتت چیه که تو کرونا دانشگاه بازه؟؟ خوب چرا باید شهر غریب بیاد؟؟ خونه داری اونجا؟؟ مسافرت حساب نمیش ...

چون اکثر درسامون عملیه تو کرونا بازه 

خوابگاهم 

من مشکلم اینه ک چون با رفیقات رفتی باید بخاطر منم بیای 😂

ببین دختر جون بعضی مردا حال و حوصله جاده رو ندارن

علی الخصوص وقتی میگی ۲ بار اومد و تنها نبودغ یعنی از اون بی خوصله هاشع

حالا اگه چهار تا خصوصیت خوب دارع خونه داره شغل دارع خانوادش درست حسابیه

بخاطر یه دنبالت نیومدن خراب نکن