2777
2789

تقریبا دو ساله نامزد کردیم من دانشجوی اصفهانم نامزدمم تو شهر خودمونه که ۴.۵ ساعت راهه 

این دو سال که من دانشگاه بودم هیچوقت به خاطر من نیومد اصفهان بار اول اومد (هر چی گفتم تنها بیا اما با پسر عمو و زنش اومد )

بعدش هیچ وقت نیومد یا واقعا نتونست یا بهونه میاورد یا میگفت پول ندارم 

این گذشت دوباره قرار بود تنها بیاد که با دوستاش اومد منم از لج برگشتم شهرمون که اونجا نباشم و منتش سر من باشه که بخاطر من اومده 

خلاصه بعدش هم هیچوقت تنها نیومد یا حتی نیومد دنبالم و این قضیه برا من خیلی مهمه که حتی یکروز تنها بخاطر من بیاد دنبالم 🙄

دوباره تعطیل شد من اومدم شهرمون باید برای کارای دانشگاهم یکروز میرفتم اصفهان بازم نیومد گفت کار دارم  😐

حالا دوباره من باید ۱۵ شهریور برم اصفهان برای کارای دانشگاهم اگر نیومد بهم بزنم ؟ 

😢فقط میخام ۱ بار باهام بیاد ک بفهمم منم براش ارزش دارم 

😢فقط نصف روز برای کار دانشگام و بعدش دوباره برگردیم (دیگه کار واجبه نگید کرونا اونم نیاد من مجبورم تنها برم )😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐همیشه بهونه داره دیگه  همیشه هم میگه تو از بس میگی یه اتفاقی میوفته نمیشه

اووف

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
میگم از جاده نمیترسه که هر دفعه یکی رو با خودش میبره اصفهان??? اخه میگی هر دفعه اومد با یکی بود&nbs ...

نه اتفاقا اصلا 

ی بار قبل نامزدی رسمی بخاطرم اومد دنبالم زود برگشتیم ولی بعد نامزدی نه 

حس میکنم دلش نمیخواد با من تنها وقت بگزرونه بهش توش نمیگزره مثلا 

نه اتفاقا اصلا  ی بار قبل نامزدی رسمی بخاطرم اومد دنبالم زود برگشتیم ولی بعد نامزدی نه  ...

به نظرم اگر شرایطشو داری یه مشاور ازدواج برین باهم 

حتی اگه اونم نیومد خودت تنها اگر میتونی برو 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چ خرجی مثلا

ببین اینجوری نیس که اهل سوپرایز باشه ها بلد نیست  

مثلا پیششم بهش ی لباسیو تو اینستا نشون میدم ۱ تومنه میگه شماره کارتشو بگیر پول میدم بخر 

فهمید کلاس خیاطی دوس دارم ثبت نامم کرد 

اسم چیزیو جلوش میبرم میگیره 

همیشه ک میرم پیشش غذای خوبو اینا