ممکنه یکی نداشته باشه یا در اون لحظه غذایی که ایشون میخورن و تبلیغ میکنن رو دلشون بخواد با این کار خیلی گناه میکنن زیر پست یکی از بلاگرا یکی نوشته بود خدا بگم چیکارتون کنه بچم ۱۵ سالشه هر ماه نت چهارشنبه سوری(نت رایگان همراه اوله) به مدت یک روز میگیریم میایم اینستا دلمون خوش شه تبلیغ غذای شمارو میبینیم دلمون میخواد و هزار جور نفرین دیگه ام به بلاگره کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیدین گاهی اوقات دارید یه پستیو از اکسپلور نگاه می کنید وقتی تمام میشه خودش خود به خود میره پست بعدی ...
کلا عادتشونه میرن طرف رو فالوو میکنن مدام نفرین و فحش خب یکی رو نشون بدن از گرسنگی داره میمیره مگه فقط خوششون بیاد به قول دوستمون توی تبلیغات تلویزیون هم همیشه غذا نشون میده آدم که قرار نیست هیچی نبینه تا دلش نخواد
تبلیغات تلویزیونی کوتاه هست با همچین اب وتابی ک این بلاگرها توصیف میکنند فرق داره...
خب تا میبینن غذا میخوره طرف بیان بیرون از پیجش یعنی واقعا اینقدر سخته من خودم هیچ وقت توی پیج این افراد نرفتم چون کلا از دیدن غذا خوردن یه نفر بدم میاد
عزیزم شما از ی چیزی بدت میاد باید بقیه هم بدشون بیاد!؟ مثلا ادم ی ثانیه ببینه هوس نمیکنه ولی اگه 10 ...
دقیقا خودتون جواب خودتون رو دادین قرار نیست چون یه عده بدشون میاد بقیه هم بدشون بیاد یه عده خیلی به این پیج ها علاقه دارن و دنبال میکنن هر کسی هم نخواد میتونه دنبال نکنه