2777
2789
عنوان

بلاگرای غذای اینستاگرام خیلی گناه میکنن با این تبلیغاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست
یعنی الان من یا خیلیا انقدر پولدار هستیم که هرچیز گرونی که اونا میزارن رو بخرم بخورم؟زرشک پلو و جوجه ...

یکیشون ۱۸ سیخ دل و جیگر خورد

یا یه دیس کتف و بال سوخاری 

اینا غذاهای معمول خانواده ها نیس

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی تلویزیون هم‌گناه میکنه که تو تبلیغ یخچال خوراکی های خوشمزه نشون میده؟؟ یا تبلیغ برند ها ...

عزیزم حرف شما درسته

ولی اگه دیده باشید اکثر اوقات فقط تبلیغشو میکنن خوراکیو نمیخورن که کسای دیگه دلشون بخواد

مردم ایران این عادتشونه مدام میریزن توی پیج این و اون که خدا لعنتت کنه مردم دارن میمیرن از گرسنگی تو ...

دیدین گاهی اوقات دارید یه پستیو از اکسپلور نگاه می کنید وقتی تمام میشه خودش خود به خود میره پست بعدی؟

مشکل اینجاست گاهی اوقات پیش میاد چنین چیزی

تو اسلام داریم میوه ها و خوراکی هایی که چیدن جلو دخل و جلو چشمه نخرید بهتره

چشم دنبالشه یکی دلش خواسته یا حسرت خوردنش داشته

اینا نمیدونم چ جوری جلو همه با صدا میخورن

یعنی کسی هست دلش نخواد اصلا حتی اگه یخچالش پر باشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
دیدین گاهی اوقات دارید یه پستیو از اکسپلور نگاه می کنید وقتی تمام میشه خودش خود به خود میره پست بعدی ...

کلا عادتشونه می‌رن طرف رو فالوو میکنن مدام نفرین و فحش خب یکی رو نشون بدن از گرسنگی داره میمیره مگه فقط خوششون بیاد به قول دوستمون توی تبلیغات تلویزیون هم همیشه غذا نشون میده آدم که قرار نیست هیچی نبینه تا دلش نخواد 

کلا عادتشونه می‌رن طرف رو فالوو میکنن مدام نفرین و فحش خب یکی رو نشون بدن از گرسنگی داره میمیره مگه ...

تبلیغات تلویزیونی کوتاه هست با همچین اب وتابی ک این بلاگرها توصیف میکنند فرق داره...

تبلیغات تلویزیونی کوتاه هست با همچین اب وتابی ک این بلاگرها توصیف میکنند فرق داره...

خب تا میبینن غذا میخوره طرف بیان بیرون از پیجش یعنی واقعا اینقدر سخته من خودم هیچ وقت توی پیج این افراد نرفتم چون کلا از دیدن غذا خوردن یه نفر بدم میاد 

خب تا میبینن غذا میخوره طرف بیان بیرون از پیجش یعنی واقعا اینقدر سخته من خودم هیچ وقت توی پیج این اف ...

عزیزم شما از ی چیزی بدت میاد باید بقیه هم بدشون بیاد!؟

مثلا ادم ی ثانیه ببینه هوس نمیکنه ولی اگه 10 ثانیه ببینه هوس میکنه؟!

بنظرم ی نگاه کافیه ادم دلش چیزی رو بخواد... 

بعضی ها دوست دارن میبینن ، کسی ام که دوست نداره یا نداره نبینه

ی مدت هرجا اسمر می‌دیدی کامنتا پیش بینی شده کوفتش بشه و... بود 

وابسته به شرایط عمل کنن خوب ، یا نبینن یا حداقل تو دلشون توهین کنن.

عزیزم شما از ی چیزی بدت میاد باید بقیه هم بدشون بیاد!؟ مثلا ادم ی ثانیه ببینه هوس نمیکنه ولی اگه 10 ...

دقیقا خودتون جواب خودتون رو دادین قرار نیست چون یه عده بدشون میاد بقیه هم بدشون بیاد یه عده خیلی به این پیج ها علاقه دارن و دنبال میکنن هر کسی هم نخواد میتونه دنبال نکنه 

دقیقا خودتون جواب خودتون رو دادین قرار نیست چون یه عده بدشون میاد بقیه هم بدشون بیاد یه عده خیلی به ...

عزیزم سیستم اینستا گرام دست ادم ها نیست ک عکس این پیج ها خوشون بالا میاد...

الله اکبر

خدا عاقبت هممون رو ختم ب خیر کنه...