2777
2789

ممکنه یکی نداشته باشه یا در اون لحظه غذایی که ایشون میخورن و تبلیغ میکنن رو دلشون بخواد با این کار خیلی گناه میکنن زیر پست یکی از بلاگرا یکی نوشته بود خدا بگم چیکارتون کنه بچم ۱۵ سالشه هر ماه نت چهارشنبه سوری(نت رایگان همراه اوله) به مدت یک روز میگیریم میایم اینستا دلمون خوش شه تبلیغ غذای شمارو میبینیم دلمون میخواد و هزار جور نفرین دیگه ام به بلاگره کرد

واقعا هم حق داشت اخه این چه شغلیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با خوب و بد شغل شون ندارم

ولی اون خانوم میتونه بلاک کنه نگاه نکنه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یکی که پول غذا نداشته باشه نمیاد نت بندازه تو گوشیش اینستا بگرده

متاسفانه با شغل ضعیفی که مردم دارن ممکنه فقط خرید اینترنت براشون مقدور باشه 

و اینکه شایدم بعضیا اینترنت رایگان بگیرن چ میدونم ولی گناه میکنن از نظرم

متاسفانه با شغل ضعیفی که مردم دارن ممکنه فقط خرید اینترنت براشون مقدور باشه  و اینکه شایدم بعض ...

آخه غذاهای اونا برابر با یه بسته نت چهار پنج ماهه است

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
یکی که پول غذا نداشته باشه نمیاد نت بندازه تو گوشیش اینستا بگرده

یعنی الان من یا خیلیا انقدر پولدار هستیم که هرچیز گرونی که اونا میزارن رو بخرم بخورم؟زرشک پلو و جوجه کباب رو نمیگم خیلی چیزای دیگه

ولی بهترین کار اینه اصلا این پیج هارو آدم نگاه نکنه من اصلا نگاه نمیکنم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
متاسفانه با شغل ضعیفی که مردم دارن ممکنه فقط خرید اینترنت براشون مقدور باشه  و اینکه شایدم بعض ...

الانم پر شده از این بلاگرا ک دارن تو محله های فقیر نذری پخش میکنن فیلم اون بنده خداها رو هم پخش میکنن .دیگه نذری دادن که نیاز به فیلم و ریا نیس .

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

ببخشیدا ولی تلویزیون هم‌گناه میکنه که تو تبلیغ یخچال خوراکی های خوشمزه نشون میده؟؟

یا تبلیغ برند های خوراکی رو میکنه؟؟؟؟

دیگه اونا هم شغلشونه دیگه

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

مردم ایران این عادتشونه مدام میریزن توی پیج این و اون که خدا لعنتت کنه مردم دارن میمیرن از گرسنگی تو فلان کار رو میکنی انگار هر کی پیج داره کمیته امداده خو عزیز من تفنگ که نذاشتن روی سرت نگاه نکن اینطوری به قضیه نگاه کنیم باید بگیم توی خیابون راه نرین شاید یکی پا نداشت دلش خواست