2777
2789

دکتر ایرج وکیلی.پیجشو نگا کردم خوشم اومد بازم میترسم شما اگه میشناسین لطفا راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که یکماهه کنسله عملهای مشهد

ولی خیلی دکترا تو این رنج قیمتن

دکتر یاور شمس ۱۰ تومن بود تا ماه پیش

دکتر فرهادی ۱۲ تا ۱۴ تومن

دکتر کاویانی ۱۲ تا ۱۵

دکتر اکبریان فکر کنم ۱۰ تا ۱۲ تومن

دکتر غلامی هم فکر کنم تو همین رنج قیمت باشه

عمل بینی کاملا شانسیه من کسی رو دیدم پیش گرونترین و بهترین دکتر عمل کرد داغون شد بینیش

و کسی رو هم دیدم که پیش ارزونترین دکتر عمل کرد و خوب شد 

از رو قیمت نمیشه گفت کی بهتره کی بدتر

انشالله همونی که میخوای بشه

الان که یکماهه کنسله عملهای مشهد ولی خیلی دکترا تو این رنج قیمتن دکتر یاور شمس ۱۰ تومن بود تا ماه ...

ممنون شیرین جان.اره حق باشماست من دوستم با دکتر بخشایی عمل کرد بینیش قرینه نیس.

ممنون شیرین جان.اره حق باشماست من دوستم با دکتر بخشایی عمل کرد بینیش قرینه نیس.

سلام عزیزم من تو یه تاپیکی خوندن شما ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدید میخواستم بپرسم چه منابعی خوندی؟و اینکه اگه داریشون کتاباتومیتونی به من امانت بدی سالم بهت برمیگردونم

سلام عزیزم من تو یه تاپیکی خوندن شما ازمون استخدامی اموزش و پرورش قبول شدید میخواستم بپرسم چه منابعی ...

سلام،بله قبول شدم،شرمنده کتابا امانت بود به صاحبش دادم البته اونم به کسه دیگه ای داد من همه ی منابع رو با مدرسان خوندم

سلام مبارک باشه،اره عمل کردم  مشهد،با دکتر ناصری صدر

مبارک شماام باشه عزیز

راضی ازعملت

من پیش فرشته عصمتی نیا عمل کردم

الان ۱ماهه وخیلی مماغم بزرگه هنوز

بینیم گوشتی بود باپوست ضخیم

واسه پاساژ ارچندماهگی باید بری مطب؟

من که از شلوغیه مطب روانی میشم دکتر ودستیارشم خیلی بی ملاحضه ان برای مریض ارزش قائل نیستن

🌼