2777
2789
عنوان

پریودنشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین سعی کن روزی نیم ساعت پیاده روی کنی حتی تو خونه 

گیاه پنج انگشت قرصش هم هست قطرش هم هست میگن قطرش بهتره بگیر تا چهار ماه بخور که مطمئنم زودتر از اینا باردار میشی 

لبنیات خیلی بده سعی کن حذفش کنی 

آها یادم رفته بود برای عقب افتادن پریودی یک لیوان آب و زنجبیل رو قاطی کن بزار جوش بیاد یه کوچولو دم کشید بخور عالیه 

دارم 😢اما پریودامم منظم بود

چند تا عکس میفرستم مطالعه کن و تو زندگیت به کار ببند. صبور باش و مدتی فقط روی اصلاح تغذیه و سبک زندگیت کار کن.

شبها زود بخواب و روزها ورزش کن

وقتی بدنت سالم و سرحال باشه، بارداری سالم تری و فرزند سالم تری هم خواهی داشت. نگاه کن الان اکثر بچه ها رفلاکسی هستن! چون مادرا روی اصلاح معده و تغذیه خودشون کار نکردن. مدتی اقدام نداشته باش تا ان شاءالله بدنت روی نظم بیاد بعد اقدام‌کن.

ان شاءالله نتیجه می گیری.

چند تا عکس میفرستم مطالعه کن و تو زندگیت به کار ببند. صبور باش و مدتی فقط روی اصلاح تغذیه و سبک زندگ ...

ممنونم من دوساله اقدامم هر روشی هم امتحان کردم باز اینارم امتحان میکنم 

مرسی 

برای بچه دارشدنم التماس دعا😔
ممنونم من دوساله اقدامم هر روشی هم امتحان کردم باز اینارم امتحان میکنم  مرسی

خواهش می کنم. اکثر اینایی که فرستادم نسخه نیست. اینا راهکاره برای اصلاح چیزایی ‌که قبلا رعایت نشده و بدن دچار مشکل شده. صبوری کن و اراده داشته باش برای ایجاد تغییر. ان شاءالله به حق شیرخواره امام حسین ع دامنت سبز بشه