2777
2789
عنوان

نحوه مصرف قرص سقط

61498 بازدید | 24 پست

سلام خانوما ۵هفته و دوروزمه میخوام قرص سایتوتک استفاده کنم ی ماما بهم گفته ۴تا داخل واژن بزار فقط ی ماما گفته دوتا داخل واژن دوتا زیرزبونی و اینکه اگر خبری نشد دوساعت بعد تکرار کن کدوم روش درسته؟؟علت سقط و نپرسید نصیحتم نکنید لطفا

🙁

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیر و خوبیتو میخوام عزیزم

میدونی محرم یکی از ماه های حرامه؟ و قتل نفس کردن تو این ماه چه محازات سنگینی داره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

من ک دوتا زیر زبونی گذاشتم دوتا تو واژن بعد یکی دو ساعت خونریزی شروع شد و چقدر غمناک بود واقعا خدا برا هیچ مادری پیش نیاره بعضیا به آمپول رگام احتیاج دارن بعدش وگرنه هیچوقت بچه دار نمیشن 

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

یکی واژن یکی زیر زبونت..پاهات باید ب دیوار بالا بزنی اصلا تکون نخوری ۲ساعت بعد دوباره تکرارکن یکی زیر زبون یکی واژن ودوباره پاهات ب دیوار بالا باشه .تا۳ساعت تکون نخور بعدش بلندبشی سقط شده