منگمشدم مدیر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7733 عنوان نحوه مصرف قرص سقط | مشاهده متن کامل بحث + 62516 بازدید | 24 پست سلام خانوما ۵هفته و دوروزمه میخوام قرص سایتوتک استفاده کنم ی ماما بهم گفته ۴تا داخل واژن بزار فقط ی ماما گفته دوتا داخل واژن دوتا زیرزبونی و اینکه اگر خبری نشد دوساعت بعد تکرار کن کدوم روش درسته؟؟علت سقط و نپرسید نصیحتم نکنید لطفا 1400/05/28 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منگمشدم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7733 وقتی قرصا رو استفاده میکنی ۲ساعت تا ۴ساعت استراحت تا پری بعدش کارای عادی زندگی دردش زیاد؟؟
منگمشدم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7733 یکی واژن یکی زیر زبونت..پاهات باید ب دیوار بالا بزنی اصلا تکون نخوری ۲ساعت بعد دوباره تکرارکن یکی زی ... مرسی عزیزم لطف کردی درد زیادی داره؟
رزسیاه۷۴ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 770 مرسی عزیزم لطف کردی درد زیادی داره؟ من اصلا دردنداشتم درحد پریودی..انشالله خدا مشکلات زندگیته حل کنه عزیزم.
خدا11 عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 2406 دردش زیاد؟؟ ن اصلا یهویی پری میشی خیلی کم بفهمی نفهمی کمر درد خیلی خستم
شقايقي،، عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 13742 من ک دوتا زیر زبونی گذاشتم دوتا تو واژن بعد یکی دو ساعت خونریزی شروع شد و چقدر غمناک بود واقعا خدا ب ... چرا آمپول رگام؟من گروه خونیم منفیه اما دکتر بهم نگفت رگام بزنم وای استرسی شدم بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....
lelepons عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 401 من دیگه بچه نمیخوام یدونه دارم دردش زیاد بود؟ نه چون هفته های اولی مث پریودیه تقریبا حالا ی درجه شاید شدیدتر ولی عجیب غریب نیست بیشتر آسیب روحیش منو اذیت کرد ک انداختم ی گوشه اولش بخاطر قرص خون زیاد میاد حتما نوار بهداشتی مناسب استفاده کن قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی
lelepons عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 401 زیرزبونی که میذاری مزه خاصی هم داره یا نه ؟قابل تحمله؟ مزه ک یادم نمیاد ولی زیر زبونم تا ی مدت درد میکرد چندشم هست من سال ۹۳ دوتا سقط داشتم با قرص ☹️ ولی فک نمیکنم مزه خاصی داشت مث گچ بود قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی
lelepons عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 401 مرسی عزیزم لطف کردی درد زیادی داره؟ نه دردش مث پریودیه شاید ی درجه بیشتر بستگی به بدن طرف داره ولی من درد عجیب غریبی حس نکردم من تو هفته ی ۸ و ۹ سقط داشتم قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 مرسی عزیزم لطف کردی درد زیادی داره؟ عزیزم شما قرص سقطو از کجا تهیه کردی؟؟منم احتیاج دارم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
منگمشدم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7733 عزیزم شما قرص سقطو از کجا تهیه کردی؟؟منم احتیاج دارم من اشنا داشتم داروخانه گرفتم ناصرخسرو برید پیدا میکنید