2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث سلامتی جسم وروح روان میشه من انجام دادم اما چون تو اقدامم خود مربیم گفت فعلا نیا چون حرکتهای سنگین داشتیم من خیلی راضی بودم ان شاءالله بعد از بدنیا اومدن فرزندم دوباره شروع میکنم برو حتما اونوقت میفهمی چقدر تاثیر داشته رو خودت وزندگیت من پارسال وقتی ورزش یوگا میکردم باردار شدم اما چون مشکل داشتم سقط شد یعنی میخام بگم این ورزش باعث شد تخمکام فعال بشه وباردار بشم ببین چقدر برای بدن فایده داره 

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید
منص انجام دادم به شدت سر درد شدمممم گزاشتم کنارر

شما جای خوب وزیر نظر مربی خوب نبودید وگرنه عالیه بنظرم بهترین ورزش هست من کلی ورزش های مختلف رو انجام دادم ولی هیچکدوم مثل یوگا نمیشه از همه نظر عالیه 

باعث سلامتی جسم وروح روان میشه من انجام دادم اما چون تو اقدامم خود مربیم گفت فعلا نیا چون حرکتهای سن ...

منم برا تغییر سبک زندگیم می خوام برم می خواستم مطمن تر بشم 

مطمین باش برو برای منم دعا کن  برای وسواس فکری عالیه

حتما دعاتون می کنم خودمم وسواس نکبت فکری دارم چقدر پول مشاور دادم ‌روانپزشک هم می رم ولی تا وجود خود ادم تغییر نکنه درست نمی شه وسواس فکریم با به دنیا اومدن بچه هام هزاربرابر شد تا عطسه می کنن دلم هزار بار می لرزه می خوام دیگه خودم به خودم کمک کنم 

حتما دعاتون می کنم خودمم وسواس نکبت فکری دارم چقدر پول مشاور دادم ‌روانپزشک هم می رم ولی تا وجود خود ...

اصلا دیدت به زندگی عوض میشه سعی کن جای معتبر بری چون مربی خوب خیلی تاثیر داره مربی من چشم سومش هم حدودی باز شده بود اینقدر بهمون آرامش میداد قشنگ صحبت میکرد فقط به این فکر نبود ورزش رو بده و بره رو مدیتیشن هم کار میکرد خدا خیرش بده