2777
2789
عنوان

یا ابا عبدلله الحسین

188 بازدید | 27 پست

یا حسین چقد امروز دل گیره دلم میخاد برم یه گوشه کسی نباشه یه دل سیر گریه کنم دوستان زیارت عاشورا امروز حتما بخونید اگه تونستین نیت کنین تا چهل روز بخونین انشالله حاجت روایی تک تکتون😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Bahar_a_M:

من 4روز از موعد پریودی میگذره و نشدم من دارم میمیرم از استرس 😭😭

Bahar_a_M:

من در دوران امن پریودی رابطه محافظت نشده داشتم

از مقعد و کمی مالش

دختر هستم و داری بکارت

امروز حدود 4روزه از موعد پریودی میگذره

میشه بگید چرا پریود . نشدم

ببینید من ماه تیر 25م پریود شدم

و این اتفاق 23مرداد افتاد یعنی روز 27پریودی

اما الان خیلی استرس دارم چند روزه و 3روزه از موعد پریودی میگذره

من علائم هم دارم اما پریود نمیشم

سلام‌یا ابا عبدالله امیدوارم خدا خودش به فریادمون برسه به حق امام حسین جز قرآن بخونید هدیه به شهید پلارک و شهید ابراهیم هادی هدیه به امام حسین بسیار مجرب ردخور نداره شاید مهشید خسروی ختم قران تو گوگل سیرچ کنید ولی اگر جز گرفتین حتنا بخونید گردنتون  نمونه خواهرا برای ریشه کن شدن ویروس دعا کنید

Bahar_a_M: من 4روز از موعد پریودی میگذره و نشدم من دارم میمیرم از استرس 😭😭 Bahar_a_M: من در ...

وسط تاپیو امام حسین از پریودی و رابطه ات نوشتی من نه مذهبی ام نه محرمی نه نوحه گوش میدم ولی کارت جالب نیست 

تهرانی؟

منم تو این مدت فقط یه شله زرد دیروز قسمتش شد خیلیم چسبید جای همتون خالی،یادش بخیر چه مزه ای میداد نذری ها

قرمه سبزی و قیمه های ماه محرم ببخشید اگه دلتون آب انداختم    

منم تو این مدت فقط یه شله زرد دیروز قسمتش شد خیلیم چسبید جای همتون خالی،یادش بخیر چه مزه ای میداد نذ ...

نوش جونت.منم اتفاقا الان دارم شله زرد میپزم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت