2777
2789

ی سال و نیم پیش دوست صمیمی بودیم با ی رابطه خاص...

رف با دوست مشترکمون رل زد

چن شب پیش برگشته و میخاد باهم باشیم 

وقتی اون رف من رفتم توی گروه دیگ و با کس دیگ اشنا شدم گندددد زدم تو زندگیم وقتی با این شخصم کات کردم عین مرده متحرک شدم ....

حالا ک برگشته اون قبلی میگه ما مستقیم حرف نزدیم از رابطمون هیچوقت نمیدونستم رفتنم بهت ضربه میزنه و این اتفاقا پیش میاد میخام جبران کنم 

میدونم داره خرم میکنه

من میترسم نمیدونم باید چیکار کنم 

نمیخام چون هیشکی دورم نیس از چاله بیوفتم تو چاه

ولی باز حرفای مزخرفش دودلم میکنن...

رابطه خاصیم ک گفتم مربوط ب مشکل منه(خودازاری...)

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

برنگرد خواهش میکنم . مریضت میکنه . دوست نداره برا من برگشت اندفعه بدتر ولم کرد .خیانت قابل بخشش نیست مستقل شو زندگی کن . درس بخون عشق خودش سراغت میاد اینم الان تنهاس یاد تو افتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی دیگ این اشتباهو تکرار نکن 

الان شرایطتت جوریه ک خام میشی 

چون حساسی کاری نکن همه چی برات عادی بش 

نزار هر وقت بخان بیان و برن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برنگرد خواهش میکنم . مریضت میکنه . دوست نداره برا من برگشت اندفعه بدتر ولم کرد .خیانت قابل بخشش نیست ...

😔😔😔😔

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
ینی دیگ این اشتباهو تکرار نکن  الان شرایطتت جوریه ک خام میشی  چون حساسی کاری نکن همه چی ...

رفته دوراشو زده دیده کسی مث من نیس برگشته...

برو دوراتو بزن میرمو دور نمیزنم :)

دوست صمیمی مشترک!!!!هزار الله اکبر به اندازه ی کافی داغ رو دلت گذاشته نرو 

😔😔😔

ب خودت بیا نزار استفاده کنن ازت حیفی . تهش ی رابطه بیخود کش میاد ولت میکنه میری اونوخ ضربه بد تر میخ ...

پروف داده پروف ست بزاریم اونو چیکار کنم

ی دونه عکس داره ازم (عکس بدی نیستا با روسری)

نه اصلا خریت محضه به قران دل بکن بعد از ۱سال

یدونه عکس داره چیز خاصی نیس با روسریه 

عب نداره؟

مطمئنی میشه ؟؟

اون فقط به احساست ضربه نزده ، 

دوستی با دوستت؟؟ عزیز من تازه سوگواریت تموم شده

این کار اون خیلی کراهت داره

روحت چه گناهی کرده؟ منم مازوخیسمیم و فقط جسمم ازینکه ازار ببینه خوشش میاد ولی روح قضیش فرق داره

.