2777
2789
عنوان

شده دلتون یهویی بگیره؟💔

424 بازدید | 82 پست

الان همینطوریم، یه جوریم، دلم گرفته... نمیدونم چشام یه جوری میسوزه،دلم میخواد گریه کنم ولی نمیادش گریم... کلا حالم یه جوریه

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دلم گرفته ست

اخی الهی چرااا؟:(

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

همه این حسو تجربع کردن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

گریه کن سبک میشی

نمیتونم😔

اره گرفت لوله بازکن ریختم باز شد چند وقتیه نمیگیره😅😅😁😁😁چقدر بامزه ام من خدا زیادم کنه۰😃😃😃

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

تااا دلت بخاد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اره همین امشیب

بعد رابطه با شوهرم دلم بد گزفت اخه تو این شب 

گناه کردیم 😢😢😢

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
بله ولی یه چند روزیه خوبم مخصوصا امروز حالم خیلی خوب بود

خداروشکر امیدوارم همیشه خوب باشی💗