2777
2789
عنوان

خاب نوزاد

76 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من یه پسر دوماه دارم. شبا دیر میخابه سه یا چهار میخابه .تقریبا تا غروب خابش خوبه بعد غروب دیکه نیم ساعت خابه یک ساعت بیدار. دکتر میگخ برای نفخش هس ولی من دارم به این نتیجه میرسم مدل خابش اینحوره. چون اگه نفخ بود گریه میکرد . حالا سوالم اینه چطور میشه خابش درست کرد. 

بیدار نگهش دار تا ساعت نه شب،بعد ببرش حمام 

قبل خواب هم میتونی ترکیب یک لیوان اب جوش+یک قطره عرق نعنا+یک تکه نبات 

چند قطره بهش بدی تا نفخش گرفته بشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خاب رو درست کن بنویس خواب ادم چینگیلش میشه وقتی متنو میخونه  انشالله خواب نوزادتم بعد سه م ...

اینقدر بدم میاد بعصیا میان غلط املایی میگیرن تو تایپ ها انگار امدیم امتحان املا بدیم عزیزم اصل مطلب بگیر

اخه چطور بیدار نگهدارمش وقتی دیگه خابش میاد گریه شدید میکنه

کم کم باید ساعت خوابش رو بکشی عقب،یهویی نمیشه

مثلا هر دفعه پنج دقیقه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یه عطهر بهم گفت نعنا نفخش بدتر میکنه

این ترکیب رو دکتر مقدادی بهمون گفتن،متخصص اطفال هستن

نعنای خالی نفخ و بدتر میکنه ولی با اب و نبات ترکیب خوبیه

من و خواهرام و دوستم با همین نفخ بچه هامونو خوب میکردیم

اینقدر بدم میاد بعصیا میان غلط املایی میگیرن تو تایپ ها انگار امدیم امتحان املا بدیم عزیزم اصل مطلب ...

دقیقا منم همینقدر بدم میاد کلمات به این سادگی رو مکررا غلط تایپ میکنید 

ادم حس میکنه با بچه ی کلاس اولی طرفه 

حداقل یه کم به مخاطبتون احترام بذارید 

دقیقا منم همینقدر بدم میاد کلمات به این سادگی رو مکررا غلط تایپ میکنید  ادم حس میکنه با بچه ی ...

مگه من برای شما نامه نوشتم که بدتون بیاد یا خوشتون بیاد بدت میاد خرف نزن برو بیرون نمیحاد معلم املا بشی