2777
2789
میگن دلتا زیاد سرفه نداره منم ندارم 

توخونه نوزاد یه ماهه دارم خیلی میترسم از بچه هام جایی وندارم ببرمشون خودمم تست داذم جوابش نیومده با ماسک شیر میدم میترسم خدا کمک کنه 

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓

الان بچه ها بیشتر میگیرن خاهشا مراقب باشید من ۶ روز فقط گریه کردم بچم غذا نمیتونست بخوره ب بچه ها تزریقی هم زیاد نمیدن و این ک بچه بلد نیست مراقبت کنه بگه چشه خیلی سخته من ی مادرم و داغون شدم 

خدا میدونی ک چقدر تو خونه ایم و همش رعایت پوکیدیم از قرنتینه بعد ی عده راحت میرن سفر گردش 

ما ک رعایت کردیم با ندونم کاری ی نفر مبتلا شدیم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان علائمتونو میگید چی بود داروهاتون چیاست

بی حالی_سردرد_بدن درد_سرفه(ناپیوسته) کمی تب

داروها 

ملوکاست

داکسی سایکلین

ناپروکسن

مایعات و سوپ 

لطفا جز اینا داروی دیگه ای نخورید

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
بی حالی_سردرد_بدن درد_سرفه(ناپیوسته) کمی تب داروها  ملوکاست داکسی سایکلین ناپروکسن مایعات ...

داروهاتون تاثیر داشته؟ به همسر من استامینفون دیفن هیدرامین واین چیزاداده خوب نشده

داروهاتون تاثیر داشته؟ به همسر من استامینفون دیفن هیدرامین واین چیزاداده خوب نشده

وای عزیزم

همه رو بریز دور 

فقط همون سه تایی که گفتم استفاده کنن

لطفا ❤️🙏آب روی آتیش

داروها
ملوکاست هر ۱۲ ساعت یک عدد
داکسی سایکلین هر ۱۲ ساعت یک عدد(بعد از خوردن تا یک ساعت حق دراز کشیدن ندارند) حتما باید یکساعت بنشینن
ناپروکسن هر ۸ ساعت یک عدد
مایعات و سوپ

بله خیلی تاثیر داشت

خواهرم که پزشک هست زنگ زد گفت فقط اینارو بخورید 

آزیترومایسین و دیفن هیدرامین و استامینوفن رو بریزید دور

از صبح که خوردیم الان خداروشکر انگار کلا مریضیمون رفت🙏🙏😘

بله خیلی تاثیر داشت خواهرم که پزشک هست زنگ زد گفت فقط اینارو بخورید  آزیترومایسین و دیفن هیدر ...

خداروشکر برای ماهم دعا کنید خدا رحم کنه نوزاد دارم توخونه