2777
2789
عنوان

باردارم 😢😢خدایا چه کنم😭

188 بازدید | 12 پست

بچه ها هفته ۲۰ هستم دو سه روزه درد شکم دارم نه شدید که تاب نیارم ولی انگار شبیه دل پیچه هس و حرکت بچم هم حس میکنم کم شده درسته قبلش چیزی زیادی حس نمیکردم ولی نبض مداوم حس میکردم وقتی دستمو میزاشتم رو شکمم حس میکردم زیر دستم وول میخوره الان خیلی خیلی کم شده نگرانم نکنه  آب جگر گوشم کم شده باشه چه کنم 😭😭

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنگ اورزانس بپرس...ولی نگران نباش...استرس خوب نیست برات

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

شنبه وقت دکتر دارم چه کنم تا اون موقع

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

نگران نباش عزیزم تکونای بچه از هفته ۲۸ ب بعد هست ک خیلی مهم هست شاید الان کوچیک باشه چ متوجه نشی یا جفت جلوی بچه باشه 

ولی مایعات شیرین بخور مثل شیر کاکائو و...ب پهلو چپ دراز بکش،

در مورد درد شکم اگر احساس میکنی انقباض داری یعنی شل و سفت میشه شکمت و درد میگیره و ول میکنه حتما برو دکتر،گلم درد داشتن تا حدودی طبیعی چون بچه داره رشد میکنه ولی دردی ک بگیره و ول کنه نه 

انشالله هیچی نیس و در پناه خدا باشید و بسلامتی و سر وقت نینی بیاد بغلت

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

ممنون از همتون مرسی ماه بانو جان آره الان اورژانسی میرم سونو چون درد هام کمی مداومه شدید نیس ولی کاملا درد و حس میکنم

انقباض رو متوجه نمیشم یعنی چی ولی نمیدونم چطور درد رو توصیف کنم بیش تر بالای واژن و اطراف نافم هس

دعا کنین بچه ها