2777
2789
عنوان

خواهرم مشکوک به کروناعه

105 بازدید | 7 پست

سلام بچه هااتوروخدابگین چیکارکنم 

خواهرم چندروزپیش عطسه میکردهمش دیشبم توخواب سرفه میکردامروزم میگه قفسه سینم سنگینه به نظرتون کرونادلتاگرفته؟منم تادیشب همش نزدیکش بودم میترسم مبتلاشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزنید چهل سی 

چای سبز و مایعات گرم بخورید ویتامین دی هم حتما بخورید 

اگر علابم ادامه داشت برید دکتر نگرانی نداره همه دارنکمیگیرن فقط مهم اینه به موقع دکتر و اسکن انجام بشه

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

من همش پیش،مامانم بودم با هم میرفتیم بیرون ما که نگرفتیم یعنی هنوز علایمی نداریم 

ولی از ساعتی که فهمیدیم قرنطینه اش کردیم هر نیم ساعت هم یه لیوان اب ولرم دارچین و زنجبیل با کمی خیلی کن عسل یا بدون عسل میخوریم همگی هم خودمون هک مادرم 

رپزیذسه بار اب هویج و سه بارم شیربادام  و میوه هم که دم دیقه میخوریم دم کرده اویشن روزی 3 بار روزی سه بارم بینمون رو شست شو میدیم اب نمک قرقره میکنیم و بخور اب میدیم  فعلا که خوبیم 

خیلی مهم شست شویی بیتی و قرقره کردن و بخور 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من شنیدم میگن غره غره اب نمک و با سرنگ از همون اب نمک بشوری بینیتو روزی چند بار موثره. 

در کنارش روزی چند بار دمنوش زنجبیل بخوری 

یا ابجوش یکم از داغی بیفته توش عسل بزنی با لیمو ترش بخوری 

درمان میشی

کندر هم با ابجوش قاطی کن بخور 

روزانه همه اینکارارو بکن یا داری یا نداری 

داشته باشی درمان میکنه 

نداشته باشی سیستم ایمنیت قوی میشه 

و بدترین چی استرس و ترس،هست من خواهرم که 12 سالشه اولش که مامانم گرفته بود خیلی میترسید میگفت منم گرفتم و همش گریه میکرد بعد که بردیمش دکتر جلوش کفت نداری اصلا نترس و خوشحال خوشحال امد خونه ولی کرونا داره ما هم بهش چیزی نگفتیم ققط همه از داروهای ائن میخوریم که فکر کنه دکتر داده به هممون برا قوی شدن و راحت داره بازیشو میکنه و تا میتونه بهش کار میدیم که فعالیت کنه کمی ولی اگر میدونست مطمیین تا الان سکتع میکرد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر