2777
2789
عنوان

خانوما من و شوهرم

312 بازدید | 20 پست

هرسال نزدیکای وسط تابستون میشیم مخصوصا که زیر کولر میخوابیم گلو درد میگیریم البته من دماغم کیپ میشه همسرمم ابریزش میگره یه حالت مریضی داریم هرسال حالا پارسال اینجور شدیم رفتیم دوتایی ازمایش کرونا دادیم منفی شد ولی امسال همسرم از روز شنبه تا الان نتونسته بخوابه شاید توی ۲۴ ساعت فقط ۳ ساعت خوابیده دیشبم که نذری داشتیم میپختیم کلا بیدار بودیم کار کردیم ظهر گفت بدن درد دارم منم احساس پوچی میکنه خیلی گرفته شد حالم میگم نکنه کرونا گرفته خدایی نکرده زبونم لال 😪😪😪😪رفتیم کیت ازمایش کرونا گرفتیم منفی زد بنظرتون کیت قطعی ؟ اخه روش نوشته ۹۷ درصد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اولا که عزاداری هاتون قبول درگاه حق

ثانیا این کیت ها قطعی جواب نمیدن.چون ويروس جهش پیدا میکنه و‌رژن های جدید رو کیت نمیشناسه. 

عید اقوام ما خانوادگی کرونا گرفتن به حال بد اونی که از همه حالش بدتر بود تستش منفی شده بود.پس به‌این کیت ها اعتباری نیست.

لطفا ار بقیه اعضای خانواده دور بشید ممکنه خدایی نکرده اونا رو مریض کنید