2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست
شما ازمن بزرگتری  ولی بنظرمن شما فقط میخای خودتوتو سایت ثابت کنی ی چیزی بگم ارع همه ی  مر ...

نظر و حرف شما برام مهم نیس ک چی واسع خودتون فک می کنید مهم اینه ک خودم کی ام و چی ام نیازی ندارم الحمدلله خودم واسع کسی ثابت کنم اگرم روزی شد بخوام ثابت کنم واسع اهلش میکنم🤞

فقط اومدم بگم ک  نباید بخاطر اون طرفای گذشته یا هرشخص بی ذات کثیف هرکی بودع اسم همه اقایون خراب بشع و توهین  من اصن خودم نیاوردن خانوم 

متاسفانه از من کوچکترین از 22 کم ترین😂😃😃  ک اینقد با قاطعیت میگید همه مردا بدن بد🤣 خوب گذشته  شما ادماش دلیل نمیشه ب همه اقایون بچسپونی 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد ...چقد دنیا داره ترسناک و وحشتناک و حال بهم زن میشه ...😔

متاسفانه باید بگم همه جا اینطور نیست مثلا داخل کشورهای مرفه عربی این مسایل دیده نمیشه مشکلات اقتصادی خیلی تاثیر میذاره

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
خسته نباشید من یادگرفتم ازاقایون چیزیو ب دل نگیرم چون زیاد حرف میزنن

ن من  حوصله ندارم چون  شخصایی ک خیانت دیدن و ضربع خوردن دیگ هرچی بگی خوب ی نمیاد ب چشش فقط بدی و بد بودن  اونا یی ک گول خوردن 😐

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
نظر و حرف شما برام مهم نیس ک چی واسع خودتون فک می کنید مهم اینه ک خودم کی ام و چی ام نیازی ندارم الح ...

چ ربطی ب گدشته من داره اقا نطر من اینه اصلا مردی ک تو نی نی سایته میتونه خوب باشع

متاسفانه باید بگم همه جا اینطور نیست مثلا داخل کشورهای مرفه عربی این مسایل دیده نمیشه مشکلات اقتصادی ...

داداش مشکل اقتصادی چه ربطی به خیانت جنسی و عاطفی داره متاسفانه مردایی که وضع مالی خوبی ندارن بیشتر به فکر زن دوم و دوس دختر و خرج کردن براشونن

من با همه چیز دین موافقم الا این ی موضوع هیچ چیز هم نمیتونه در مورد این موضوع متقاعدم کنه

هر شکی باید دنبالش رفت تا به جواب برسین منم قبول دارم اگ هرمردی ب بهانه دین هرکاری بکنه قشنگ نیس اما هر مسله ای مختص ب زمان خودشه وشرایط اونموقع وبسط کلیش نمیشه داد..

کاربراقا...
متاسفانه باید بگم همه جا اینطور نیست مثلا داخل کشورهای مرفه عربی این مسایل دیده نمیشه مشکلات اقتصادی ...

این پستی و کثیفی و هیچی نمیتونه توجیه کنه ...

رفته بودم پیش مشاوره یِ جمله ای(درباره یِ قضیه ای) گفت مث خوره افتاده به جونم 

که شاید بخاطر اینکه فک میکنی رابطه فقط بین زن و شوهر باید باشه و... حالم بهم خورد ،اگه دنیا اینِ ،دلم و حالم از دنیا و همه چی بهم میخوره ،از همه چییی بدم میاد ،منزجرممممم ،متنفرم