2777
2789

من الحمدلله نی نی م دیروز طبیعی به دنیا اومد

اومدم بگم نگران هیچی نباشید😊

واقعا خیییلی بهتر از سزارینه، تو بحث سزارینیا رو میدیدم و طبیعی هارو مقایسه میکردم جیگرم برای سزارینیا کباب میشد

خدا به هر دو گروه کمک کنه

اگه سوالی هست برای رفع نگرانی در خدمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم باردارم ولی از طبیعی خیلی میترسم چون با یه درد پریودی شدیدا بی حال میشم و شدیدا استفراغ میکنم حالا میترسم اگه مجبور بشم طبیعی چطور تحمل کنم ؟اصلا ت۱ور اینکه چطور بچه دنیا میاد استرس بهم میده😣

با خدا باش پادشاهی کن😎
من ۸ ساعت درد قابل تحمل بگیر ول کن داشتم تو خونه بعدش رفتم بیمارستان و دو ساعت بعد به دنیا اومد

بسلامتی عزیزم

ایشالله نی نی منم راخت دنیا بیاد

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
عزیزم منم باردارم ولی از طبیعی خیلی میترسم چون با یه درد پریودی شدیدا بی حال میشم و شدیدا استفراغ می ...

منم اولین زایمانم بود هیچ تصوری نداشتم ازش

ولی سعی کردم بهش فکر نکنم تا روز زایمان

بعدشم درد داشت به هر حال

ولی برای خودم خیلی جالبه که چند ساعت بعد از تولدش اصلن اون دردای وحشتناک تو ذهنم نموند و سعی کردم به چیزای بهتری مثل لپای نی نی‌م فکر کنم😉😊